- הוסף לסימניות
- #10,381
אודה לקבל תמונה:
זריחת השמש מעל ראשי ההרים, תמונה מאירה באור בוהק
אודה לקבל תמונה:
זריחת השמש מעל ראשי ההרים, תמונה מאירה באור בוהק
אשמח לקבל תמונה של רקע חשוך מתוכו בוקע אור, סוג של מעגלים של אור, אפשר עם צללית נערה באמצע. אמור להיות רקע מרשים שיתאים לפרסומת לתכנית. תודה!
משום מה התמונה חסומה לי,
משום מה התמונה חסומה לי,
אפשר לקבל אותה בקובץ ZIP?
ניסיתי...אם אפשר בבקשה לעשות לי את הפרצוף שבתמונה להפוך אותו לחילוני בלי זקן ופיאות אשמח מאוד[באישור המצולם וע"פ בקשתו]
צפה בקובץ המצורף 1941881צפה בקובץ המצורף 1941882שלום וברכה
אשמח לתמונה של אברך חסידי לידו פזורים המון מטבעות זהב, הדמות לא ריאליסטית כמו תמונה אמיתית אלא יותר כמו ציור, עיניו של האברך נוצצות, התמונה בצבעים מוארים, תודה רבה!
בבקשה...אם אפשר בבקשה לעשות לי את הפרצוף שבתמונה להפוך אותו לחילוני בלי זקן ופיאות אשמח מאוד[באישור המצולם וע"פ בקשתו]
אם אפשר
תמונה של ספר תורה מעוטר
אני צריך את זה לתעמולה למגבית לאוצר הספרים
מצורף דוגמא - אני צריך בערך כזה אבל שזה יהיה ישר
(זה לא שלי)
צפה בקובץ המצורף 1941738
ניסתי..שלום וברכה
אשמח לתמונה של אברך חסידי לידו פזורים המון מטבעות זהב, הדמות לא ריאליסטית כמו תמונה אמיתית אלא יותר כמו ציור, עיניו של האברך נוצצות, התמונה בצבעים מוארים, תודה רבה!
מאוד טוב
אבל אם אפשר
בלי רקע
ושהספר יהיה יותר ישר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים