שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• זריחה.jpg
    זריחה.jpg
    KB 162.5 · צפיות: 13
אני צריכה כתיבת טקסט של כמה שורות בבינה מלאכותית
אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי באישי - ואתן את המלל לעיצוב
תודה
TREATBOX10 @ GMAIL.COM

אשמח לקבל תמונה של רקע חשוך מתוכו בוקע אור, סוג של מעגלים של אור, אפשר עם צללית נערה באמצע. אמור להיות רקע מרשים שיתאים לפרסומת לתכנית. תודה!

אשמח לקבל תמונה של רקע חשוך מתוכו בוקע אור, סוג של מעגלים של אור, אפשר עם צללית נערה באמצע. אמור להיות רקע מרשים שיתאים לפרסומת לתכנית. תודה!
1744124994716.png

האם אפשר לעשות לי תמונה של מרן ר' אביעזר פילץ שליט"א מוסר שיעור בפוניבז'?
וכן הנ"ל מדבר עם סבו ר' איסר זלמן מלצר.
[עבור תכנית כלשהי]
תודה מראש......

אם אפשר בבקשה לעשות לי את הפרצוף שבתמונה להפוך אותו לחילוני בלי זקן ופיאות אשמח מאוד[באישור המצולם וע"פ בקשתו]

קבצים מצורפים

• בנצי.jpg
    בנצי.jpg
    KB 474.4 · צפיות: 24
אם אפשר
תמונה של ספר תורה מעוטר
אני צריך את זה לתעמולה למגבית לאוצר הספרים
מצורף דוגמא - אני צריך בערך כזה אבל שזה יהיה ישר
(זה לא שלי)
1744233789984.png

שלום וברכה
אשמח לתמונה של אברך חסידי לידו פזורים המון מטבעות זהב, הדמות לא ריאליסטית כמו תמונה אמיתית אלא יותר כמו ציור, עיניו של האברך נוצצות, התמונה בצבעים מוארים, תודה רבה!

תודה רבה, יש בעיה בקובץ הוא רושם לי הקובץ אינו נמצא

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Apr 9, 2025, 12_37_55 PM.png
    ChatGPT Image Apr 9, 2025, 12_37_55 PM.png
    2.4 MB · צפיות: 21
שלום וברכה
אשמח לתמונה של אברך חסידי לידו פזורים המון מטבעות זהב, הדמות לא ריאליסטית כמו תמונה אמיתית אלא יותר כמו ציור, עיניו של האברך נוצצות, התמונה בצבעים מוארים, תודה רבה!
ניסתי..
1744221366816.png
f133jUOYYp3axyd2nnlF--1--smmr1 (1).jpg

רקע שקוף

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Apr 10, 2025, 01_55_40 PM.png
    ChatGPT Image Apr 10, 2025, 01_55_40 PM.png
    2.8 MB · צפיות: 25

תודה לך mgv@​

קבצים מצורפים​

• ChatGPT Image Apr 10, 2025, 01_13_25 PM.png
    ChatGPT Image Apr 10, 2025, 01_13_25 PM.png
    1.7 MB · צפיות: 1
סליחה שאני מבקש מדי הרבה
אבל אם אפשר גם אחד בלי העיטורים
אני צריך שניהם אחד עםן עיטורים ואחד בלי
תודה תודה רבה
פסח כשר ושמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה