- הוסף לסימניות
- #10,441
אשמח לתמונה של עיצוב בלונים מהמם לכיסא כלה (בלי דמויות)
אשמח לתמונה של עיצוב בלונים מהמם לכיסא כלה (בלי דמויות)
אשמח בבקשה לתמונה של חלת מפתח אפויה בבמט מלמעלה על מפה לבנה
תודה רבה רבה!!
בבקשה אני חייב סיוע ! אשמח מאד אם יש מי שיוכל להוציא לי 3 תמונות
1. קבוצה של בחורי ישיבות יושבים ולומדים
2.קבוצה של בחורי ישיבות יושבים ואוכלים בחיק הטבע
3. קבוצה של בחורי ישיבות מטיילים בנחל פרת.
תודה ענקית ענקית מראש.
תודה רבה
שלום וברכה
אם מאוד אם משהו יכול לעצב לי תמונה של ילדה חרדית יושבת על כסא נדנדה בשדה וחולמת או תמונה של ילדים חרדים יושבים בגינה מטופחת ומסתכלים בספרים.
ילדים חרדים יושבים בגינה מטופחת ומסתכלים בספרים.
האם יש למישהו או שאחד מכם יוכל ליצור לי
רקע יפה לברכת מזל טוב ושיהיה מקום ברווח לכתוב ברכה
שמהו בסגנון של עיטורים מובלטים וילון ופרחים..
חשוב לי מאוד!
אני חייב תמונה של בחורים חרדיים יושבים בספסל, מסתכלים בסמארטפון.
וליד עומד בחור נוסף שמביט בהם, מנסה לשוחח איתם...
תודה רבה רבה!
אשמח לקבל תמונה של ילדה צדיקה עם שתי צמות
מתאימה לספירת העומר...
מישהו בבקשה יכול לעזור?אשמח מאוד אם מישהו יואיל בטובו הגדול לעצב לי מודעה עבור תפילת שחרית שאני עושה פעם בחודש לעובדים של המשרד בראש חודש? שיהיה מספיק מקום להכניס כיתוב ואם אפשרי עם תפילין וספר תורה.
בתודה מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים