- הוסף לסימניות
- #11,261
מישהו יכול?אשמח לקבל עיצוב יפה ועדין עם הפסוק "שובי נפשי למנוחיכי כי השם גמל עליכי..."
תודה רבה.
מישהו יכול?אשמח לקבל עיצוב יפה ועדין עם הפסוק "שובי נפשי למנוחיכי כי השם גמל עליכי..."
תודה רבה.
בכזה סגנון?מישהו יכול?
יש מצב?אני צריכה דחוף!
אותו ילד שכל פעם רואים אותו
שמח,עצוב,כועס,אוהב,מקנא,מפחד
רק פנים!
תודה רבה!
אשמח לתמונה חדשה!
תודה!
רק מה שאפשר!הנה,
רק שהבינה - כמו תמיד, לא דייקה כל כך בהוראות ועשתה את רוב הפרצופים מעט דומים.... אם זה לא עוזר - או אם יש הערות, אצור תמונה חדשה.
זו בסדר?צפה בקובץ המצורף 1986616
זה - טוב?
או לעשות בסגנון שרבע תמונה ככה, רבע ככה וכו'?צפה בקובץ המצורף 1986630
תודה!זה התוצאה המירבית שהצלחתי להשיג..
גם כן בינה..צפה בקובץ המצורף 1986696
חסום לי
וואו תודה רבה לך.בכזה סגנון?צפה בקובץ המצורף 1986541
משהו כזה?צריכה איור קייצי מבטא חופש
לגיבוש צוות נשים
משהו מרענן ומרגיע
תודה
אולי @יופלה אפרסק תוכלי לעזור לי?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים