שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
צריכה תמונה של בחור ישיבה עם מגבעת חוצה כביש
תודה
raw

קבצים מצורפים

• 1749960792075.png
    1749960792075.png
    2.5 MB · צפיות: 12
משפחה בממ"ד עם ילדים קטנים בבגדים צבעוניים אפשר?
עם מים וממתקים...

רקע למצגת על מלחמה באירן כגון טילים עפים חיסול בכירו מטוסים מטלים פצצות וכו

היי אשמח עם מיהו יוכל ליצור תמונה של כריכה של הספר 100 מילים ראשונות
רק שבמקום התמונות שיש בכריכה (בננה תפוח דובי וכד') יהיה ציורים של דברים שקשורים למלחמה (אזעקה,ממד חייל חותי ועוד שלל רעיונות)
כמה שיותר נאמן למקור יותר טוב

רקע למצגת על מלחמה באירן כגון טילים עפים חיסול בכירו מטוסים מטלים פצצות וכו
אני בונה מצגת על המלחמה ואני רוצה רקע שרואים את אירן - טהרן שמיים בצבע אש ומטיסי F35 יורים טילים וכור הגריני מתפוצץ וכו' כמו שיש כתבה בעיתון ויש רקע של טנקים וכו'
מה לא מובן ?

אני בונה מצגת על המלחמה ואני רוצה רקע שרואים את אירן - טהרן שמיים בצבע אש ומטיסי F35 יורים טילים וכור הגריני מתפוצץ וכו' כמו שיש כתבה בעיתון ויש רקע של טנקים וכו'
מה לא מובן ?
freepik__a-landscape-image-of-a-bombedout-ruined-city-with-__67939.png
freepik__a-landscape-image-of-a-bombedout-ruined-city-with-__67940.png
freepik__a-landscape-image-of-tehran-iran-a-bombed-ruin-wit__67941.png
freepik__when-you-see-iran-tehran-the-sky-is-the-color-of-f__67942.png

היי אשמח עם מיהו יוכל ליצור תמונה של כריכה של הספר 100 מילים ראשונות
רק שבמקום התמונות שיש בכריכה (בננה תפוח דובי וכד') יהיה ציורים של דברים שקשורים למלחמה (אזעקה,ממד חייל חותי ועוד שלל רעיונות)
כמה שיותר נאמן למקור יותר טוב

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Jun 16, 2025, 05_10_54 PM.png
    ChatGPT Image Jun 16, 2025, 05_10_54 PM.png
    1.4 MB · צפיות: 13
מה לא מובן ?
פחות יפה מהתמונה הקודמות אבל אולי יותר מתאים לרקע
הפצצה בעיר בשמי אש ושחקים
תמונה שנוצרה

קבצים מצורפים

• 1750083568718.png
    1750083568718.png
    3.6 MB · צפיות: 9
  • 1750085248510.png
    1750085248510.png
    3 MB · צפיות: 8
צריכה תמונה ספציפית קצת מורכב להסבר
מישהו יכול לעזור לי?
אפשרי בתשלום סמלי
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה