- הוסף לסימניות
- #11,341
אפשר גם?אפשרי
בלי תשלום.
אפשר גם?אפשרי
כןאפשר גם?
בלי תשלום.
אפשר באישי?
bghokvfhr10 אסור לפרסם מייל
שלחתיאפשר באישי?
bghokvfhr10 אסור לפרסם מייל
בסגנון הזה?אם מישהי יכולה ליצור תמונות מתוקות של ילדות (לא בדמות אמיתית אלא מתוקה)
רוצה ליצור סדר יום לילדים
תמונות של פעולות לסדר יום:
קימה בבוקר
נטילת ידיים
תפילה
משחק
קריאת ספר
יצירה
ארוחה
צחצוח שיניים
מקלחת
קריאת שמע
שינה
ואם יש עוד רעיונות לפעולות אשמח.
אם אפשר לבנות ולבנים .
תודה רבה!
מקווה שה GPT עמד בציפיות...לארגון שאני מעצבת בהתנדבות ביקשתי שנה שעברה תמונה נראה לי יופלהאפרסק עשתה לי את התמונה המצורפת,אם אפשר אותו ילד או ילד אחר אותו סגנון (או סגנון וקסברגר) אפשר גם לבוש שבתי סט עם כמה תנוחות הסידור על הפנים שלו,עומד ומתפלל, מחזיק סידור סגור וכו" תזכו למצוות ותודה זה ממש דחוף
אפשר תמונה של ילדים חרדיים משועממים,
תודה רבה מראש!
"מומחי הAI".....שאלה למומחי הAI
האם יש אפשרות ליצור תמונות באיכות גבוהה שתתאים גם לפוסטרים גדולים כדוגמת A2 וכדו'?
או ויקטור?
| סוג תמונה | מתאים לפוסטר A2? | נדרש תהליך נוסף? |
|---|---|---|
| תמונה רגילה (רנדר רגיל) | ||
| תמונה מותאמת לדפוס | ||
| גרפיקה וקטורית |
לארגון שאני מעצבת בהתנדבות ביקשתי שנה שעברה תמונה נראה לי יופלהאפרסק עשתה לי את התמונה המצורפת,אם אפשר אותו ילד או ילד אחר אותו סגנון (או סגנון וקסברגר) אפשר גם לבוש שבתי סט עם כמה תנוחות הסידור על הפנים שלו,עומד ומתפלל, מחזיק סידור סגור וכו" תזכו למצוות ותודה זה ממש דחוף
אפשר משפחה במקלט? אבל משהו קליל לא כבד
אתה יכול ליצור לי תמונה שרואים אנשים יושבים במקלט כולם נסערים ואחד יושב ברוגע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים