שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
תודה ל האיש הזה@ ול ת.צ על התמונה יממשתמונה יפה ובדיוק מה שאני צריכה
אם אפשר אני צריכה רצף של 4 תמונות של אותו ילד חסידי עם הסידור
1. הילד יושב ומסתכל לתוך הסידור
2. הילד יושב ליד סידור סגור
3.הילד עומד ומסתכל לתוך הסידור
4.הילד עומד והסידור על העיניים שלו
זה לא צריך להיות בדיוק התנוחות האלו העיקר 4 סוגי תמונות (ניסיתי לבד צירפתי מה שיצא לי)
תודה רבה ותזכו למצוות

קבצים מצורפים

• freepik__fun-whimsical-elements-with-bright-colors-and-a-se__915.jpeg
    freepik__fun-whimsical-elements-with-bright-colors-and-a-se__915.jpeg
    KB 251.4 · צפיות: 13
אשמח לזוג זקנים, נמצאים ביחד בבית. עם מבט מרוצה מהחיים.
תודה

אשמח אם תוכלו לעשות לי לוגו מעוטר לשבת חתן בשביל להדפיס על הפקעלא'ך, מבוסס על צבעי זהב ושחור במזיגה עם בורדו, בסגנון חדשני
בתודה מראש!

מעוניין בתמונה של חופה לחתונה בכיכר העיר, ובמרכז החופה נפער בור באדמה.
(סיפור שהיה בקראקא)

אין לי בעיה. רק אני מודיע - ייתכן שיצא לא טוב משום שאינני יודע איך התמונה נראית בכלל.. מה המייל?

וואוו!
אשמח מאד אם אפשר את הילדה המקשיבה לסבתא בקצת יותר אופטימי, אפשר יותר ילדותי וחי, לא חייב אנימציה אלא כן מעט יותר ריאליסטי (אך לא כבד)..
צריכה את זה לבנות קטנות בכיתה ה'
תודה!

קבצים מצורפים

• 20250619_1557_שיחה בין דורות_remix_01jy47hbayfjmbntbtp2wfc037 (1).png
    20250619_1557_שיחה בין דורות_remix_01jy47hbayfjmbntbtp2wfc037 (1).png
    2.5 MB · צפיות: 10
או "אורתודכסים".
לפעמים כך הוא מבין טוב יותר.
ומקום לקצת נוסטלגיה של קשישים: כשהבינה הייתה בחיתוליה, היינו מנסים להסביר לה שעות מהו "חרדי". "אדם מוזר עם כובע שחור לראשו, מעוטר בחליפה כחולה וכו'". ולבסוף - יפני קשיש עם כובע מצחיה. נס שלא הביאה תמונה של במבה!
פשוט כותבים חרדים רגיל הוא הכי מבין כמעט כל דבר יהודי

הכנתי פעם את התמונה הזאת לילדים ואני צריכה עוד כאלה של קופים חמודים במנחים שונים
כרגע אין לי אפשרות ליצור תמונות בגלל הסינון מי שיוכל ליצור את זה זה יהיה עזרה גדולה !!
ואני משערת שזה יהיה יעיל לעוד אנשים עם ילדים בבית
ציור קוף במנחים שונים.png

דוגמאות למנחים שונים :
  • עמידת מוצא: עמידה ישרה, רגליים צמודות, ידיים לצידי הגוף. זוהי נקודת ההתחלה לתרגילים רבים.
  • עמידת פישוק: רגליים פשוקות ברוחב כתפיים או יותר, ידיים לצידי הגוף או מונחות על המותניים.
  • עמידת ידיים על הברכיים: כפיפה קלה בברכיים, ידיים מונחות על הברכיים או על הירכיים.
  • עמידת שש (על ארבע): ידיים וברכיים על הרצפה, גב ישר. מצוין לחיזוק שרירי הליבה.
  • עמידת גשר (גב תחתון): שכיבה על הגב, ברכיים כפופות וכפות רגליים על הרצפה, הרמת האגן לכיוון התקרה.
  • עמידת ברווז: כריעה נמוכה, עקבים על הרצפה אם אפשר, ידיים קדימה לשיווי משקל.
  • עמידת נר: שכיבה על הגב, הרמת רגליים ישרות כלפי מעלה (ניתן להיעזר בידיים לתמיכה בגב התחתון).
  • מנח "סופרמן": שכיבה על הבטן, ידיים ורגליים מורמות מעט מהרצפה, מדמה טיסה.
  • מנח "כלב מביט מטה": ידיים ורגליים על הרצפה, ישבן מורם גבוה, יוצר צורת V הפוכה.

תנוחות וכישורים נוספים (דורשים מעט יותר תרגול)​

• שיווי משקל על רגל אחת: עמידה על רגל אחת, ידיים פתוחות לצדדים לשמירה על יציבות. ניתן לנסות להרים את הרגל השנייה קדימה, הצידה או אחורה.
  • פישוק ישיבה: ישיבה על הרצפה עם רגליים פשוקות לצדדים.
  • כיפוף קדימה בישיבה: ישיבה עם רגליים ישרות קדימה וניסיון לגעת באצבעות הרגליים.

אשמח אם תוכלו לעשות לי לוגו מעוטר לשבת חתן בשביל להדפיס על הפקעלא'ך, מבוסס על צבעי זהב ושחור במזיגה עם בורדו, בסגנון חדשני
בתודה מראש!
ChatGPT Image Jun 19, 2025, 09_32_42 PM.png

אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של המשפט:
החלומות יתגשמו מעבר לצפיות
משהו בסגנון ציורי עם מיטה ובועות של חלומות של חתן וכלה
וכל דבר שיכול להיות קשור..
תודה רבה!!!

וואוו!
אשמח מאד אם אפשר את הילדה המקשיבה לסבתא בקצת יותר אופטימי, אפשר יותר ילדותי וחי, לא חייב אנימציה אלא כן מעט יותר ריאליסטי (אך לא כבד)..
צריכה את זה לבנות קטנות בכיתה ה'
תודה!
אם יש עוד מישהו שיכול לנסות אשמח מאד!
מחפשת משהו אחר, ילדה עם תלבושת מקשיבה לסבתא שלה. משהו אופטימי ויותר ציורי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה