זה טוב?שלום, אשמח לעזרה
אני עושה לבן שלי התינוק תמונה כל חודש עם מס' החודש בטיולים(מצרפת דוג' מגיל 5 ו3 חודשים)
אממה נאבדה לי התמונה מגיל 4 חודשים וזה ממש הורס את הרצף
יש אפשרות לבקש מAI שיצור לי תמונה כזאת לגיל 4 חודשים?
הועלה בעבר על ידי "יופלה אפרסק".מי יכול לעזור לי?
אני צריכה לגן בנות דמות מתוקה בת 3-4 עושה כל מיני דברים אבל שתישאר אותה דמות, אותה ילדה.
1. משחקת בבובת
2. מדליקה נרות בקבלת שבת
3. מציירת
4. שומעת מוסיקה/מנגנת
היתי שמחה אם אותה דמות תוכל להיות גם בקטן עם מקום לכתוב לידה (למשל ליד קיר פרשת שבוע, ליד קיר נושא)
תודה רבה!
מקפיצהוואו מושלם בדיוק מה שחיפשתי רק אם אפשר תיקונים:שיהיה לרוחב ולא צפוף כאילו שהגלידות יהיה מפוזרות על אותו רקע
אני אשמח לתמונה של פארק מים שהתינוק של במבה מתגלש במגלשה וכולם מוחאים לו כפיים
אשמח לתמונה של נֵבֶל ועם אפשר עם הכיתוב yael.
תודה!
אגב, למי שהבינה יוצרת לו נָבָל אז נֵבֶל כותבים באנגלית harp
עוד כמה תמונות מטורופת של "יופלה אפרסק".צפה בקובץ המצורף 2012123צפה בקובץ המצורף 2012124צפה בקובץ המצורף 2012125צפה בקובץ המצורף 2012116
יש מצב למשהו יותר טוב?זה מה שיצא לי, טוב?צפה בקובץ המצורף 2011898
בבקשהאשמח לציור של ילדה בגילאי גן יוצאת מתוך קופסאת מתנה בסגנון קליל וראליסטי
עם מתנות סגורות מסביב
תודה
תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים