שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
שלום, אשמח לעזרה
אני עושה לבן שלי התינוק תמונה כל חודש עם מס' החודש בטיולים(מצרפת דוג' מגיל 5 ו3 חודשים)
אממה נאבדה לי התמונה מגיל 4 חודשים וזה ממש הורס את הרצף
יש אפשרות לבקש מAI שיצור לי תמונה כזאת לגיל 4 חודשים?
זה טוב?
{2EEBA11A-92D1-46DF-B4DD-19EF70669D37}.png.jpg

מי יכול לעזור לי?
אני צריכה לגן בנות דמות מתוקה בת 3-4 עושה כל מיני דברים אבל שתישאר אותה דמות, אותה ילדה.
1. משחקת בבובת
2. מדליקה נרות בקבלת שבת
3. מציירת
4. שומעת מוסיקה/מנגנת

היתי שמחה אם אותה דמות תוכל להיות גם בקטן עם מקום לכתוב לידה (למשל ליד קיר פרשת שבוע, ליד קיר נושא)
תודה רבה!

הו
מי יכול לעזור לי?
אני צריכה לגן בנות דמות מתוקה בת 3-4 עושה כל מיני דברים אבל שתישאר אותה דמות, אותה ילדה.
1. משחקת בבובת
2. מדליקה נרות בקבלת שבת
3. מציירת
4. שומעת מוסיקה/מנגנת

היתי שמחה אם אותה דמות תוכל להיות גם בקטן עם מקום לכתוב לידה (למשל ליד קיר פרשת שבוע, ליד קיר נושא)
תודה רבה!
הועלה בעבר על ידי "יופלה אפרסק".
הורדה (10).jpg
הורדה (5).jpg
הורדה (1).jpg
הורדה (3).png
הורדה (8).jpg
הורדה.jpg

אשמח לתמונה של נֵבֶל ועם אפשר עם הכיתוב yael.
תודה!
אגב, למי שהבינה יוצרת לו נָבָל אז נֵבֶל כותבים באנגלית harp

יש לי כמה שאלות למי שמתעסק ביצירת תמונות של חרדים בעיקר
מי שיכול לפנות אליי באישי אני ממש ממש אשמח
rhly52022 שטרודל ג'ימייל

אודה מאד אם מישהו יוכל לעשות לי סט תמונות לגן
של ילד חסידי מפלסטלינה
לומד תורה
משחק בלגו
הולך עם תיק לגן
מצייר
משחק בכדור
משחק במתקני שעשועים
מתנדנד בנדנדה

ושיהיה מאד צבעוני

תודה רבהההההה

אשמח לציור של ילדה בגילאי גן יוצאת מתוך קופסאת מתנה בסגנון קליל וראליסטי
עם מתנות סגורות מסביב
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה