שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
האם אפשר תמונה של מעגל השנה?
עדיף שניתן יהיה להעתיק מזה.. כמו שבלונה..

כפרויקט חסד, אשמח לתמונה של ילד מתוק הולך בשביל עם תרמיל גדול על כתפו, מביט דרך משקפת, סגנון איור,
תודה ענקית לכוווולם!!!

1752611913158.png

קבצים מצורפים

• 788.jpg
    788.jpg
    3.5 MB · צפיות: 11
  • 656.jpg
    656.jpg
    3.7 MB · צפיות: 10
  • 888.jpg
    888.jpg
    4.4 MB · צפיות: 12
  • 90.jpg
    90.jpg
    3.6 MB · צפיות: 12
  • 78.jpg
    78.jpg
    4.4 MB · צפיות: 9
  • 44.jpg
    44.jpg
    4.1 MB · צפיות: 10
אשמח לילד יותר יהודי עם פיאות , תודה רבה!!

אשמח ל5 יצירות שונות: (אשמח גם לחלק מן הבקשות)
בסגנון ציורי יפה - הרקע שקוף (למעט הילד...)
התמונות הן של אובייקטים של שבת:
1. פמוטים עם נרות דולקים.
2. גביע עם רגל + צלחת.
3. מגש עם חלות ומעל מפית יפה עם כיתוב "לכבוד שבת קודש"
4. אגרטל פרחים יפה.
5. ילד חרדי כבן 5 (ליטאי, עם פאות מאחורי האוזניים) לבוש בבגדי שבת - הרקע מעט כתמי צבע בהירים.

הייתי רוצה לייצר תמונה
שילוב של משפחתי הקיימת במציאות ב"ה, ברחובות עיירה יהודית של פעם
האם יש כאן אלופים/ות (כמובן בתשלום)
אשמח לתגובה

נערך לאחרונה ב:
שלום
אני אשמח לקבל ציור של ילדת בית ספר עם ידיים פתוחות על פסגת הר או מגדל או ראש סולם
תודה רבה

קבצים מצורפים

• בסגנון צבעי מים,ילדה בת 10,עם פנים עדינות חולצה מכופתרת תכלת עם כפתורים סגורים עד למעלה, שרוול...jpg
    בסגנון צבעי מים,ילדה בת 10,עם פנים עדינות חולצה מכופתרת תכלת עם כפתורים סגורים עד למעלה, שרוול...jpg
    KB 127.2 · צפיות: 15
  • בסגנון צבעי שמן,ילדה בת 10,עם פנים עדינות,גרביונים כחולים ונעליים חומות חולצה מכופתרת תכלת עם ...jpg
    בסגנון צבעי שמן,ילדה בת 10,עם פנים עדינות,גרביונים כחולים ונעליים חומות חולצה מכופתרת תכלת עם ...jpg
    KB 123.9 · צפיות: 14
  • בסגנון צבעי מים,ילדה בת 10,עם פנים עדינות,גרביונים כחולים ונעליים חומות חולצה מכופתרת תכלת עם ...jpg
    בסגנון צבעי מים,ילדה בת 10,עם פנים עדינות,גרביונים כחולים ונעליים חומות חולצה מכופתרת תכלת עם ...jpg
    KB 165.1 · צפיות: 20
  • בסגנון צבעי מים,ילדה בת 10,עם פנים עדינות,גרביונים כחולים ונעליים חומות חולצה מכופתרת תכלת עם ...jpg
    בסגנון צבעי מים,ילדה בת 10,עם פנים עדינות,גרביונים כחולים ונעליים חומות חולצה מכופתרת תכלת עם ...jpg
    KB 138.2 · צפיות: 14
  • בסגנון צבעי מים,ילדה בת 10,עם פנים עדינות חולצה מכופתרת תכלת עם כפתורים סגורים עד למעלה, שרוול...jpg
    בסגנון צבעי מים,ילדה בת 10,עם פנים עדינות חולצה מכופתרת תכלת עם כפתורים סגורים עד למעלה, שרוול...jpg
    KB 121.3 · צפיות: 16
תודה
יש אפשרות לשלוח לי - חסום לי בנטפרי
תודה רבה! מביע בדיוק את מה שרציתי! אם אפשר אני רוצה לדייק: שיראו את הסולם קצת יותר , שיהיה בולט שזה סולם, הסולם גם הוא חלק מהתמונה, וכן אני צריכה גם גרסה לצביעה, שחור לבן למילוי, וכן הדמות של הילדה, אשמח לקבל תמונה נוספת שהיא עם קוקו. ושוב תודה ענקית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה