- הוסף לסימניות
- #12,001
אין לי רעיונות בשביל זה פניתי למומחים של פרוג. אולי לשאר חברי הפורום יהיה רעיונות.....מה אתה רוצה?
רעיונות בבקשה.
אין לי רעיונות בשביל זה פניתי למומחים של פרוג. אולי לשאר חברי הפורום יהיה רעיונות.....מה אתה רוצה?
רעיונות בבקשה.
להוסיף את המשפט על התמונה שהוא הביא?אין לי רעיונות בשביל זה פניתי למומחים של פרוג. אולי לשאר חברי הפורום יהיה רעיונות.....
אם אפשר עוד עיצוב למשפט הנ"ללהוסיף את המשפט על התמונה שהוא הביא?
כפרויקט חסד, אשמח לתמונה של ילד מתוק הולך בשביל עם תרמיל גדול על כתפו, מביט דרך משקפת, סגנון איור,
תודה ענקית לכוווולם!!!
בבקשה המון יהודים.....אשמח לילד יותר יהודי עם פיאות , תודה רבה!!
אני יכול לנסות.הייתי רוצה לייצר תמונה
שילוב של משפחתי הקיימת במציאות ב"ה, ברחובות עיירה יהודית של פעם
האם יש כאן אלופים/ות (כמובן בתשלום)
אשמח לתגובה
מישהו??האם אפשר תמונה של מעגל השנה?
עדיף שניתן יהיה להעתיק מזה.. כמו שבלונה..
תמונה שתדבר יותר לעולם הילדים והילדות פחות של מבוגרים .מה אתה רוצה?
רעיונות בבקשה.
מדהים!!!
שלום
אני אשמח לקבל ציור של ילדת בית ספר עם ידיים פתוחות על פסגת הר או מגדל או ראש סולם
תודה רבה
תודה רבה! מביע בדיוק את מה שרציתי! אם אפשר אני רוצה לדייק: שיראו את הסולם קצת יותר , שיהיה בולט שזה סולם, הסולם גם הוא חלק מהתמונה, וכן אני צריכה גם גרסה לצביעה, שחור לבן למילוי, וכן הדמות של הילדה, אשמח לקבל תמונה נוספת שהיא עם קוקו. ושוב תודה ענקית!תודה
יש אפשרות לשלוח לי - חסום לי בנטפרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים