שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
בוקר טוב
אני מעוניינת בתמונה של ילד ו\או ילדה בשביל גישה לכפר, מביטים לעבר האופק לראות האם מישהו [-אבא שלהם] מגיע. עדיפות שיטפסו על עמוד או עץ ויביטו למרחק.
ואשמח גם לתמונה דומה על שפת הים מצפים לאנייה שתגיע.
תודה.

כדאי שתתייגי או תכתבי עבור מה התמונות.
כך ידעו עד שזה נפתח בנטפרי אם יש למה לחכות.
צודק
אשמח ממש לעזרת המקצועיים פה..
אם אפשר ליצור לי תמונה של 2 יהודים חרדים חסידים עומדים מ2 צידיו של מעיין /נחל ושואבים ממנו מים לתוך דלי
על רקע לבן/ללא רקע
אשמח לראות גם סגנון ריאליסטי וגם סגנון איור
יעזור לי ממש.
תזכו למצוות.

שבוע טוב לכל הגרפיקאים והגרפיקאיות המעולות.
אני צריכה תמונה:
רקע טבעי מרהיב עם נוף הרים גבוהים ודרמטיים, כאשר השמש זורחת או שוקעת מאחוריהם ויוצרת קרני אור זהובות וזוהרות. במרכז התמונה, דמות אדם עומדת בשקט ובהוד, מביטה מעלה לשמיים, ידיה פתוחות או מורמות בתנוחת תפילה והודיה. דמות זו מוארת בקרן אור שמגיעה מהשמיים ומדגישה את הקשר הישיר עם ה׳.

מסביב, אנשים אחרים מופיעים מטושטשים או כפינות כהות, כדי להדגיש את חשיבות הקול האלוקי לעומת דעות אחרים.

תודה רבה רבה
מקפיצה שוב

בוקר טוב
אני מעוניינת בתמונה של ילד ו\או ילדה בשביל גישה לכפר, מביטים לעבר האופק לראות האם מישהו [-אבא שלהם] מגיע. עדיפות שיטפסו על עמוד או עץ ויביטו למרחק.
תודה.
מקפיצה

בוקר טוב
תודה.
1753013030324.png

שלום,
צריך תמונה דחוף ממש.
אשמח מי שיש ביכולתו לעזור לי, ה' יברכו באלפי הברכות, אמן.

הבעיה שאין לי נסיון ולא יודע את הסגנון כתיבה לגולם מפותח. (מצו"ב תמונה שפחות או יותר ככה אני צריך שתהיה...)
אנסה;

כמו המוצר שמופיע בתמונה, לשנות לצורה של ספר תורה אשכנזי ושהצבעים והדוגמא בחוץ יהיו אותו דבר.
עד כאן.
שלב ב אחרי שניראה שהבין. אז יבקש שהבליטות של העצי חיים למעלה ולמטה יהיו קטנים יותר מאשר ספר תורה אשכנזי.
כתר מכסף-כשפותחים את ספר התורה הכתר כאילו פותח אותו, נחצה לשניים ואז פותח את הספר, וכמובן להיפך, כשרוצים לסגור את ספר התורה הכתר סוגר את הספר.
IMG-20250713-WA0059.jpg

אשמח לעזרה..
אם מישהו יכול לעשות לי תמונה של חייזר או אפילו כמה שנחתו על כדור הארץ וברקע רואים את החלל.

אסביר את עצמי
אני צריכה תמונה שתתאר פלישת חייזרים לכדור הארץ.
אז חשבתי שכדאי שיהיה בתמונה למטה או באמצע את כדור הארץ שעומדים עליו חייזרים

זה מיתוג של תוכנית קיץ אז אולי מתאים גם גביע גלידה שהכדור (שאמור להיות גלידה) הוא בעצם כדור הארץ והחייזר עומד על הגלידה
אני מצרפת תמונה כדי להסביר את עצמי....
עכשיו זה מובן??

אופס...
לא צרפתי.
מצרפת עכשיו.
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• b0289568742f55670f7b46e7d5fbe971.jpg
    b0289568742f55670f7b46e7d5fbe971.jpg
    KB 95.7 · צפיות: 12
  • 27e905f3fe4173815a5557b75dbef465.jpg
    27e905f3fe4173815a5557b75dbef465.jpg
    KB 63.9 · צפיות: 12
אני רואה שזה נחסם
צרפתי בזיפ

קבצים מצורפים

• 27e905f3fe4173815a5557b75dbef465.rar
    KB 62.3 · צפיות: 13
  • b0289568742f55670f7b46e7d5fbe971.rar
    KB 93.8 · צפיות: 10
אשמח אם מישהו יצליח ליצור לי תבנית לתעודת הוקרה לתלמידים שמסיימים 5 פרשיות שבוע בכיתה א'.

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה