שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לתמונות של חודשי השנה - כל חודש בנפרד,
חמוד ומתוק,
אפשרי עם שילוב של דמות ילדת בית יעקב מתוקה

תודה!

אם כבר יש כזה דבר באשכול,
אשמח לקישור.

דחוף דחוף מישהו יכול לצור לי תמונה של ציון הארי זל?
העתקתי לך מהגוגל😉😉
ברצינות!!!
יש תמונות שאני לא מבינה למה צריך להשתגע ליצור אותם...
1753215052691.png

עשו לי פה תיק בסגנון קרח בעמוד הקודם
ואני לא מצליח לצרף להודעה הזאת אם אפשר לעלות את זה בזיפ'
אשמח מאוד.

תודה רבה.

עשו לי פה תיק בסגנון קרח בעמוד הקודם
ואני לא מצליח לצרף להודעה הזאת אם אפשר לעלות את זה בזיפ'
אשמח מאוד.

תודה רבה.
וזה חסום לי.
שכחתי לכתוב.
תודה.

אפשר פליז תמונה של ילדים קוראים ספרים במיטה עם דובים אפורים ופיגמות במצע תכלת?

גם תמונה של ילדים אופים ומתלכלכים לבושים צהוב בהיר במטבח לבן אפרפר
תודדדדדה

יש לך תמונה של פרופיל קדמי? קשה לדייק בפנים...
מה אהבת??צפה בקובץ המצורף 2019417צפה בקובץ המצורף 2019418צפה בקובץ המצורף 2019419
זה גם מצויין (הילדה שיושבת עם הספר-בצבע סגול אך גם השאר).
אם תוכלו לעשות את כל הסגנונות של הילדות שאני צריך. (מצורף:
1. אותה התמונה (בשינוי הצבעים) עם הפנים לכיווני ושתתן יד לעוד ילדה שדומה לה, (אם אפשר גם הפה של הבובה טיפה מעוות-לסדר את זה).
2. אותה בובה (כפי שיצא בגוונים של סגול בהיר) כותבת מספרים על לוח.
3. שוב אותה ילדה יושבת על נדנדה וקוראת ספרים.
4. שוב אותה ילדה מחזיקה עוגה יפה ועל ראשה כובע לבן של טבח.
5. שוב אותה ילדה ועוד ילדה (דומה לה) נותנות יד אחת לשנייה וכל אחת מחזיקה בלון, על בלון אחד כתוב: ברוכות, ועל הבלון השני כתוב: הבאות.
6. אותה ילדה עם כינור (עומדת/יושבת וכו').
7. אותה ילדה מחזיקה ביד אחת מספריים וביד השנייה לורדים.
8. אותה ילדה מחזיקה ביד שמאל כדור פורח, ובידה הימנית מחזיקה מכחול של גואש ומתחת לידה הימנית ישנם בקבוקים של גואש.
תודה רבה מראש.)
ומקסימום אומר אח"כ על שינויים, בגדול הכל יוצא מצויין אבל אני לא יושב הרבה על המחשב ולוקח לי המון זמן עד שאני רואה את מה שעשו לי כאן כך שאם אפשר פשוט לעשות את כל השמונה סגנונות [מעדיף בצבע סגול בהיר] (כמובן כולם ללא רקע מאחור[-PNG] שנוכל לחתוך מסביב).
תודה רבה מראש.

אם תוכלו (אתה או מישהוא אחר) לשנות קצת את התמונה:
להוריד ארובה,
להוריד מעוין מעל הדלת
להחליף את צבע הגג לצבע ורוד
להחליף את צבע הדלת לורוד
להוריד דשא ועצים ושישארו הפרחים
את הדלת להחליף עם החלון אך שהשביל יישאר בצד שמאל.
תודה רבה לך ולכל העוזרים והמסייעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה