@ישראל קאיקוב
רוצה לעלות את שתיהן בזיפ ולהראות לי אם אני יכולה לנסות לעזור פה?
העתקתי לך מהגוגלדחוף דחוף מישהו יכול לצור לי תמונה של ציון הארי זל?
כדי שהם ישתלבו יפה בעיצובים וכדו'....העתקתי לך מהגוגל
ברצינות!!!
יש תמונות שאני לא מבינה למה צריך להשתגע ליצור אותם...
צפה בקובץ המצורף 2021525
@שופי יצא לך לנסות?@ישראל קאיקוב
רוצה לעלות את שתיהן בזיפ ולהראות לי אם אני יכולה לנסות לעזור פה?
וזה חסום לי.עשו לי פה תיק בסגנון קרח בעמוד הקודם
ואני לא מצליח לצרף להודעה הזאת אם אפשר לעלות את זה בזיפ'
אשמח מאוד.
תודה רבה.
תוכל/י לשלוח לי למייל YTZK770 וכוכן..פשוט נטפרי חסם לי את נושא השיחה הזה..כרגע אני יוצרת בגיפיטי..העלה כשנטפרי יבדוק זאת.
![]()
גם תמונה של ילדים אופים ומתלכלכים לבושים צהוב בהיר במטבח לבן אפרפר
תודדדדדה
אפשר פליז תמונה של ילדים קוראים ספרים במיטה עם דובים אפורים ופיגמות במצע תכלת?
זה גם מצויין (הילדה שיושבת עם הספר-בצבע סגול אך גם השאר).יש לך תמונה של פרופיל קדמי? קשה לדייק בפנים...
מה אהבת??צפה בקובץ המצורף 2019417צפה בקובץ המצורף 2019418צפה בקובץ המצורף 2019419
אם תוכלו (אתה או מישהוא אחר) לשנות קצת את התמונה:עוד תמונות
צפה בקובץ המצורף 2017033
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים