- הוסף לסימניות
- #12,681
הראשונה יצאה מצוייןמנסה
יצא משהו לא מתאים.
אנסה שוב
הראשונה יצאה מצוייןמנסה
יצא משהו לא מתאים.
אנסה שוב
מהמם אבל אני צריכה אותו שלם להעמיד לילד הכלה ואם אפשר חתן ליטאי!!! תודה ענקית [אשמח בדחיפות!!!]
בבקשהמהמם אבל אני צריכה אותו שלם להעמיד לילד הכלה ואם אפשר חתן ליטאי!!! תודה ענקית [אשמח בדחיפות!!!]
בבקשה - גם באדיבות הבינה המלאכותית,אודה לסיוע בכתיבת פרומפט כדי לקבל תמונה של ילד וילדה המתאימים בנראות שלהם למגזר הדתי לאומי.
בבקשה.אשמח מאד אם מישהי תוכל ליצור לי תמונה של תאומים בני גיל 10 בערך, בסגנון חסידי (פאות מסולסלות, חולצה לבנה צווארון שרוול ארוך) חוגגים סיום משניות/ גמרא
תודה רבה!!!
זה טוב, @Thank You Hashem!?אשמח מאד אם מישהי תוכל ליצור לי תמונה של תאומים בני גיל 10 בערך, בסגנון חסידי (פאות מסולסלות, חולצה לבנה צווארון שרוול ארוך) חוגגים סיום משניות/ גמרא
תודה רבה!!!
יצרתי לך עם התאור של גיפיטי בהנחייתאודה לסיוע בכתיבת פרומפט כדי לקבל תמונה של ילד וילדה המתאימים בנראות שלהם למגזר הדתי לאומי.![]()
למה AI? הרבה יותר יפה תמונה אמיתית טהורה!אשמח לתמונה יפה של הכותל בשקיעה/זריחה
ממש אשמח לשתיהםלמה AI? הרבה יותר יפה תמונה אמיתית טהורה!
מושלם!!!! אפשר אולי להפוך את הגמרא מימין לשמאל?בבקשה.
תודה תגידי לבינה, לא לי.
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים