- הוסף לסימניות
- #12,761
אוהו....GPT/SORA
כישרון אתה. מסורה לא הצלחתי להוציא דבר כזה. ועוד בחינמי? אל תגיד לי. אבל מתאים לך להיות פרימיום בGPT, לא?
אוהו....GPT/SORA
זה טוב? החור קצת יותר למעלה.אשמח אם מישהו יכול להוסיף לי בתמונה המצורפת
זרם של מים יוצאים מהחור שבקיר ונשפכים לתוך הבור.
בתודה מראש
אשמח לתמונה של קרטיב אוכל קרטיב / ארטיק אוכל ארטיק![]()
תודה רבה!זה טוב? החור קצת יותר למעלה.צפה בקובץ המצורף 2039250
אם לא יעבוד אעלה בזיפ בעזר"התודה רבה!
אני לא מצליח לראות - נטפרי לא בודק את התמונה
אולי לעלות כקובץ מצורף?
בינתיים זה לא עולה..אם לא יעבוד אעלה בזיפ בעזר"ה
ZIPבינתיים זה לא עולה..
כל הכבוד, עזר לי מאוד!
תמונה יפה של רכבל בין הרים.
תודה
וואו איזה זריזות.
אם יש לך כח בזיפ
וואו איזה זריזות.
רק חבל שנטפרי לא זריז כמוך.........
זה טוב?תודה ענקית
אבל אפשר שיראו מרחקים יותר גדולים, שיהיו כמה קרונות
זה טוב מאוד, ויותר מכך.
כזה?זה טוב מאוד, ויותר מכך.
רק אשמח לתמונה נוספת של רכבל פתוח, לא קרוניות.
מעולה. תודה ענקיתכזה?
.מעולה. תודה ענקית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים