מישהו?היי
אם אפשר תמונה של הלוגו של פומה בצבעי הקשת
הכיתוב עם הפומה בצבעי קשת-פסטל
תודה ענקית
גוי? יהודי? סוג פסנתר? צבע כורסא? איזה פריטים חשובים?אני מחפשת תמונה שתדמה בית בגרמניה שלפני 100 שנה, מבחינת סגנון הריהוט והכל.
על כורסא יושב אב המשפחה מעניין בספר כל שהוא, ועל יד הפסנתר נער כבן 20 מנגן.
ממש תודה לכל המסייעים.
האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
בעקרון זה אמור להיות יהודי, אבל יהודי גרמני בתקופת ההשכלה, כך שלא נראה לי שיש הבדל במראה.גוי? יהודי? סוג פסנתר? צבע כורסא? איזה פריטים חשובים?
כן,אני אשמח לכיתוב PUMA וליידו הסמל של הנמררק את הסמל? ובלי נמר? אם תוכלי לפרט אשמח לעזור!
אשמח מאוד מאוד אם יש לך אפשרות לשחק קצת עם התמונה הראשונה של הילדה שמנגנת- להחליף את הסגול לורוד פסטלי, להאריך קצת את החצאית, ולבנות את אותה דמות בדיוק - עומדת ומחייכת ומחזיקה משהו ביד (בלון או שלט וכד'), עם רקע שקוף.
אפשר?אני מחפשת תמונה שתדמה בית בגרמניה שלפני 100 שנה, מבחינת סגנון הריהוט והכל.
על כורסא יושב אב המשפחה מעניין בספר כל שהוא, ועל יד הפסנתר נער כבן 20 מנגן.
ממש תודה לכל המסייעים.
איך זה נראה אם אפשר תיאור? אמיתי? קומיקס? בובות? חוץ מזה אני חושב שיש בעיה להעלות לכאן תמונה של אישה גדולה?מישהו יכול לעזור לי? פליזזזז
אני מחפשת דחוף דמויות משפחה סגנון חסידי וחמוד:
סבא
סבתא
אמא
אבא
גננת
בחור וילד בתמונה אחת
עוד 2 דמויות של אמא
היי אשמח אם יש אפשרות לקבל אפקט\סרטון קצר של מתנה (צריכה לסוף מצגת של חדר בריחה)
תודה רבה
איך זה נראה אם אפשר תיאור? אמיתי? קומיקס? בובות? חוץ מזה אני חושב שיש בעיה להעלות לכאן תמונה של אישה גדולה?
צודק
לא חשבתי....
אז אני מבקשת עוד יצירה מי שיכול:
זו הבקשה:
אני רוצה את הילדה כמו בקובץ המצורף צפה בקובץ המצורף 2039710
1, לפינת חשבון-להוסיף לה מספרים ברקע
2. לפינת בובה-משחקת עם בובות
3. הבובה עם אלמנטים של צורות ברקע
4. הבובה עם בועת דיבור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים