שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
תודה רבה תזכה למצוות לא פשוט חסד בכזאת שעה
מאד יפה
הייתי שמח אם היית מייצר לי דבר חדש משתיהם ואף מהשלישי
תזכה למצוות

אם אפשר להכין דף שער יפה לחיבור הלכתי בענין מלבן שקוראים לזה התנערי מעפר אבל שיתאים לסגנון לימודי רשמי רציני ומרשים ג"כ בשחור לבן תודה רבאין מילים תבורכו מן השמים
עשיתי העתק-הדבק לטקסט, וזה מה שיצא:😂

קבצים מצורפים

• copilot_image_1755739955929.png
    copilot_image_1755739955929.png
    1.5 MB · צפיות: 12
תודה רבה אבל אני יכול לראות רק בזיפ כי נטפרי מצנזרים אוטמטית כמעט כל דבר ועד שפותחים לוקח זמן

נערך לאחרונה ב:
דבר ראשון תודה רבה
בשעה כזאת לזכות לעשות חסד לא כולם זוכים
עכשיו
על הדף והעט מאוד יפה נהניתי בראשון שעשית אותו שלם אבל הוא לא יוצא יפה בשחור לבן אני רואה אז הייתי רוצה בשחור לבן אבל משהו חדש ויצירתי מבית היוצר...
והשער של הקונטרס מגניב ומצחיק :LOL:

הייתי מאוד שמח אם מישהו יכול לייצר לי לוגו בעל מראה אמיתי ולא כמו כל אלו המגיעים מבינה מלאכותית שיש להם צורה פלסטית
לוגו שמתאים לאיחוד בחורים מקהילה שמרנית הכוללת כתר חומה וספר שמשתלבים בצורה מנצחת את התוצאה אני צריך בזיפ שאני יוכל לראות
תודה רבה

אני רוצה לוגו בו בראש יש כתר ומשולבים בו חומה כסמל לשמרנות וספר כסמל ללימוד בו הוגים יומם ולילה
זה ללוגו

אני רוצה לוגו בו בראש יש כתר ומשולבים בו חומה כסמל לשמרנות וספר כסמל ללימוד בו הוגים יומם ולילה
זה ללוגו
הבאתי אותה הוראה לגרוק, ג'מיני וסופיילוט:

קבצים מצורפים

• תמונות 3.zip
    1.4 MB · צפיות: 13
אבל למשל על השתיים הראשונים אתה לא יכול להעלות לו את קובץ התמונה והוא על פי זה ייצר לך משהו חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה