שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני צריך שהוא ישב עליו ממש.
אחחחחחח,
רחמונעס, אני לא יכול לראות את זה....
1755786448056.png

שלום שלום! אני צריך תמונה לגלופה על חולצה (רק פסים שחורים בלי צבע) בסגנון של ציור ולא ריאליסטי, של ילד שוכב על הרצפה ומעליו יושב בחור גדול יותר, עם כיפה גדולה ופאות ארוכות מנגן בגיטרה. הילד ששוכב צועק.
תודה לכל האנשים הטובים שעוזרים פה!
ChatGPT Image Aug 21, 2025, 05_27_18 PM.png

אם אתה מבקש הנחיה מGPT אתה יודע איך זה יוצא....
דוקא לא. הוא עושה את זה מעולה.
אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל שיסדר לפי הסדר,
סגנון, רקע, פרטים, ניואנסים וכו'.
הוא מבין בזה יותר ממני.

ראיתי כאן דברים מדהימים!
מנסה את המזל שלי גם-
אם יש אפשרות לציור מהסגנון של הילד הזה אבל ליטאי (פאות קצרות), מחזיק מכחול גדול או צבע גדול.
העיקר עם רקע שקוף....
תודה רבה!!!!!!!!
"האיש הזה"
רק עכשיו שמתי לב שהילד בלי ציציות, אשמח אם יהיה אפשרות להוסיף לו כאלו.
ובמטותא- שהרקע יהיה שקוף.
ואם כבר, וממש לא חשוב אם תוכל לשנות את צבע החולצה לתכלת או ירוק בהיר או בסגנון.....

תודה רבה רבה!!!!

היי,
אשמח שתיצרו לי תמונה בעצם שיהיה דף אכיל לילדי חיידר לגיל 4 ליום הראשון שיהיה רשום בשני פסקאות:
פסקה 1:
תּוֹרָה צִוָּה לָנוּ משֶׁה מוֹרָשָׁה קְהִלַּת יַעֲקֹב. שְׁמַע בְּנִי מוּסַר אָבִיךָ וְאַל תִּטּוֹשׁ תּוֹרַת אִמֶּךָ. תּוֹרָה תְּהֵא אֱמוּנָתִי, וְאֵל שַׁדַּי בְּעֶזְרָתִי. וְאַתֶּם הַדְּבֵקִים בַּיי אֱלהֵיכֶם חַיִּים כֻּלְּכֶם הַיּוֹם. לִישׁוּעָתְךָ קִוִּיתִי יי:

פסקה 2:
וַיִּקְרָא אֶל משֶׁה וַיְדַבֵּר יי אֵלָיו מֵאֹהֶל מוֹעֵד לֵאמֹר

אֲדֹנָי יי נָתַן לִי לְשׁוֹן לִמּוּדִים לָדַעַת לָעוּת אֶת יָעֵף דָּבָר

יָעִיר בַּבֹּקֶר בַּבֹּקֶר יָעִיר לִי אֹזֶן לִשְׁמֹעַ כַּלִּמּוּדִים:

אֲדֹנָי יי פָּתַח לִי אֹזֶן וְאָנֹכִי לֹא מָרִיתִי אָחוֹר לֹא נְסוּגֹתִי:

וַיֹּאמֶר אֵלַי בֶּן אָדָם בִּטְנְךָ תַאֲכֵל וּמֵעֶיךָ תְמַלֵּא אֵת הַמְּגִלָּה הַזֹּאת

אֲשֶׁר אֲנִי נֹתֵן אֵלֶיךָ וָאֹכְלָה וַתְּהִי בְּפִי כִּדְבַשׁ לְמָתוֹק:
עם רקע אולי של ילד עם כיפה וציצית עם חלת דבש אולי וקלף עם הכיתוב...
סומכת על הכישרון שלכן/ם!!!!!!!

אני אשמח לקבל תמונות לפינות בגן.
פינת ספר, פינת בובות, יום הולדת, שבת ויצירה.
דמות אחת שחוזרת על עצמה, ילדה צנועה חרדית (גרביונים ושרוול ארוך) ובובתית.
בסגנון של הינדי שטרנברג.
וכן ילדה שמשחקת עם בועות סבון.

אני אשמח לקבל תמונות לפינות בגן.
פינת ספר, פינת בובות, יום הולדת, שבת ויצירה.
דמות אחת שחוזרת על עצמה, ילדה צנועה חרדית (גרביונים ושרוול ארוך) ובובתית.
בסגנון של הינדי שטרנברג.
וכן ילדה שמשחקת עם בועות סבון.
עם ילדות מעל גיל 3 הבנתי שאסור להעלות.

אז מה ליצור?
ציור לרוחב רקע חלת דבש או משהו שאת חושבת שיתאים לדף אכיל לכניסה לחיידר בצד ילד ליטאי גיל 4 שנכנס לחיידר ושיהיה לי 2 רקעים יפים מלבנים לרוחב הראשון גבוה אבל לא בראש העמוד השני יותר גדול כי יש יותר מלל.
בצד שמאל אולי עוגת דבש או אותיות למטה כיד הדמיון הטובה.
תודב רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה