שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
לקח זמן עד שנטפרי סינן
זה היה הכיוון רק שיראו אותו מהצד
אני פשוט מאד רוצה שיראו את הפאות הולכות אחרוה (שיראו שיש פאות אחורי האוזן)
וזה לא כ"כ מצליח
תודה רבה בכל מקרה
אם תצליח אשמח שתעלה
לא הלך שיראו את הפאות ממש, זה המקסימום...
 (23).png
 (24).png
1755997696639.png
1755997713326.png

@יצחק. זה נראה טוב אבל צריך שיראה מכובד עם כיפה וחליפה חולצה מכופתרת - בחור ישיבה (בלי כובע)
עדיף שהכיתוב יהיה יותר זהב אמיתי בתוך הצללית ולא מעלייה ויותר בתחתית הדף קצת

אני צריך שייצרו לי תמונה של
"ילד כבן 12 עומד ומתפלל עם סידור ביד. לילד כיפה כחולה. פאות ישרות בלבד – לא מסתלסלות, לא מתגלות – אלא צמודות לראש ומשכות מאחורי האוזניים בצורה חלקה. לובש חולצה תכלת, מכנסיים שחורים, נעלי שחורות. הציציות יוצאות החוצה – בכל צד נראים שני חוטים יחד, צמודים זה לזה. החולצה מחוץ למכנסיים. ללא רקע כללי."
בצ'אט GPT הוא כותב לי שזה נוגד את ההנחיות שלו
אשמח אם מישהו יצליח ך ייצר לי כזה תמונה
הרעיום שזה יהיה ילד לטאי עם פאות מאורי האוזניים ולא רק סתם פטים או פאות מסולסלות
ואני צריך גם על אותו רעיון שהילד לומד עם אבא שלו
וגם שהילד יושב על ספסל ומכבד את החבר שלו בחטיף ממתק
תודה רבה
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים תברכו מפי עליון
בכל מקרה תודה אשמח אם יש עוד מישהו שכן מצליח שיראו את הפאות

שיראה ילדי חיידר לטאי

קבצים מצורפים

• 2.jpeg.zip
    1.9 MB · צפיות: 19
@יצחק. עדיף גם שיראה מעט יותר צעיר יותר עדין שים לב שהחיבור של המצח עם האף ממש גס כמו של אדם מבוגר
אולי בחור יותר כזה בן 18

1 צללית של בחור ישיבה בן 18 עם כיפה לא מידי בולטת עם חליפה וחולצה מכופתרת בפרופיל מלא גם פנים גם גוף
2 מעל זה את האותיות A B (בצבע זהב - לא חובה) בתוך התמונה לא מעלייה בתחתית התמונה יותר בחלק של הגוף, נכנס קצת גם לראש.

1 צללית של בחור ישיבה בן 18 עם כיפה לא מידי בולטת עם חליפה וחולצה מכופתרת בפרופיל מלא גם פנים גם גוף
2 מעל זה את האותיות A B (בצבע זהב - לא חובה) בתוך התמונה לא מעלייה בתחתית התמונה יותר בחלק של הגוף, נכנס קצת גם לראש.
תבדוק אותם:

קבצים מצורפים

• Download.zip
    KB 73.6 · צפיות: 24
יש לך את כל הפרטים מסודר?
"ילד כבן 12 עומד ומתפלל עם סידור ביד. לילד כיפה כחולה. פאות ישרות בלבד – לא מסתלסלות, לא מתגלות – אלא צמודות לראש ומשכות מאחורי האוזניים בצורה חלקה. לובש חולצה תכלת, מכנסיים שחורים, נעלי שחורות. הציציות יוצאות החוצה – בכל צד נראים שני חוטים יחד, צמודים זה לזה. החולצה מחוץ למכנסיים. ללא רקע כללי."
הרעיום שזה יהיה ילד לטאי עם פאות מאורי האוזניים ולא רק סתם פטים או פאות מסולסלות
ואני צריך גם על אותו רעיון שאותו ילד לומד עם אבא שלו
וגם שאותו ילד יושב על ספסל ומכבד את החבר שלו בחטיף ממתק
תודה רבה

ואני צריך גם על אותו רעיון שאותו ילד לומד עם אבא שלו
וגם שאותו ילד יושב על ספסל ומכבד את החבר שלו בחטיף ממתק
תודה רבה
יש בעיה שכותבים לו פאות וכו'.
זה מה שיצא - אם צריך שיפורים אשמח לשפר.

קבצים מצורפים

• ילד.zip
    KB 273.6 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה