- הוסף לסימניות
- #13,081
לא הלך שיראו את הפאות ממש, זה המקסימום...לקח זמן עד שנטפרי סינן
זה היה הכיוון רק שיראו אותו מהצד
אני פשוט מאד רוצה שיראו את הפאות הולכות אחרוה (שיראו שיש פאות אחורי האוזן)
וזה לא כ"כ מצליח
תודה רבה בכל מקרה
אם תצליח אשמח שתעלה
לא הלך שיראו את הפאות ממש, זה המקסימום...לקח זמן עד שנטפרי סינן
זה היה הכיוון רק שיראו אותו מהצד
אני פשוט מאד רוצה שיראו את הפאות הולכות אחרוה (שיראו שיש פאות אחורי האוזן)
וזה לא כ"כ מצליח
תודה רבה בכל מקרה
אם תצליח אשמח שתעלה
בכל מקרה תודה אשמח אם יש עוד מישהו שכן מצליח שיראו את הפאות"ילד כבן 12 עומד ומתפלל עם סידור ביד. לילד כיפה כחולה. פאות ישרות בלבד – לא מסתלסלות, לא מתגלות – אלא צמודות לראש ומשכות מאחורי האוזניים בצורה חלקה. לובש חולצה תכלת, מכנסיים שחורים, נעלי שחורות. הציציות יוצאות החוצה – בכל צד נראים שני חוטים יחד, צמודים זה לזה. החולצה מחוץ למכנסיים. ללא רקע כללי."
בצ'אט GPT הוא כותב לי שזה נוגד את ההנחיות שלו
אשמח אם מישהו יצליח ך ייצר לי כזה תמונה
הרעיום שזה יהיה ילד לטאי עם פאות מאורי האוזניים ולא רק סתם פטים או פאות מסולסלות
ואני צריך גם על אותו רעיון שהילד לומד עם אבא שלו
וגם שהילד יושב על ספסל ומכבד את החבר שלו בחטיף ממתק
תודה רבה
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים תברכו מפי עליון
יש לך את כל הפרטים מסודר?אני צריך שייצרו לי תמונה של
בכל מקרה תודה אשמח אם יש עוד מישהו שכן מצליח שיראו את הפאות
שיראה ילדי חיידר לטאי
עוד משהו?גם הגוף שם בחצי פרופיל ולא פרופיל ממש (מהצד)
תבדוק אותם:1 צללית של בחור ישיבה בן 18 עם כיפה לא מידי בולטת עם חליפה וחולצה מכופתרת בפרופיל מלא גם פנים גם גוף
2 מעל זה את האותיות A B (בצבע זהב - לא חובה) בתוך התמונה לא מעלייה בתחתית התמונה יותר בחלק של הגוף, נכנס קצת גם לראש.
"ילד כבן 12 עומד ומתפלל עם סידור ביד. לילד כיפה כחולה. פאות ישרות בלבד – לא מסתלסלות, לא מתגלות – אלא צמודות לראש ומשכות מאחורי האוזניים בצורה חלקה. לובש חולצה תכלת, מכנסיים שחורים, נעלי שחורות. הציציות יוצאות החוצה – בכל צד נראים שני חוטים יחד, צמודים זה לזה. החולצה מחוץ למכנסיים. ללא רקע כללי."יש לך את כל הפרטים מסודר?
אני לא מצליח בדיוק בצוואר - זה מה שיצא לי:תודה רבה
יש לי בעיה אני רוצה יותר בכיוון הזה
יש בעיה שכותבים לו פאות וכו'."ילד כבן 12 עומד ומתפלל עם סידור ביד. לילד כיפה כחולה. פאות ישרות בלבד – לא מסתלסלות, לא מתגלות – אלא צמודות לראש ומשכות מאחורי האוזניים בצורה חלקה. לובש חולצה תכלת, מכנסיים שחורים, נעלי שחורות. הציציות יוצאות החוצה – בכל צד נראים שני חוטים יחד, צמודים זה לזה. החולצה מחוץ למכנסיים. ללא רקע כללי."
בצ'אט GPT הוא כותב לי שזה נוגד את ההנחיות שלו
אשמח אם מישהו יצליח ך ייצר לי כזה תמונה
הרעיום שזה יהיה ילד לטאי עם פאות מאורי האוזניים ולא רק סתם פטים או פאות מסולסלות
ואני צריך גם על אותו רעיון שאותו ילד לומד עם אבא שלו
וגם שאותו ילד יושב על ספסל ומכבד את החבר שלו בחטיף ממתק
תודה רבה
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים תברכו מפי עליון
יש מישהו שיודע לעזור עם איכות הקובץ? אני רוצה להדפיס בגדול (מטר על מטר)...זה מה שיצא לי...
אשמח לעזרה עם איכות התמונה שתתאים להדפסה בגודל מטר על מטר
תוכל לייצר אחד עם פאות, כיפה וציצית על רקע מתאים?
אוי תודה ענקית פשוט מושלם ! יש מצב שתסדרו לי את המילים שיהיו נכונות ?
זה יצא מוצלח אבל אני רוצה בלי הכובע אבל שיהיה לו כיפה לא מידי בולטתאני לא מצליח בדיוק בצוואר - זה מה שיצא לי:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים