- הוסף לסימניות
- #13,221
אשמח לתמונה
של ספר תהילים פתוח מולי מונח על שולחן ויוצא ממנו פסוקים מסתלסלים
של ספר תהילים פתוח מולי מונח על שולחן ויוצא ממנו פסוקים מסתלסלים
הי
הי
תודה ענקית על התמונות!
הם יפות וטובות לי!
אשמח ממש
אם אפשר
פוזות נוספות של הנסיכות
יושבות/עומדות מהצד/מחזיקות ביד אחת
או כל פוזה אחרת שיש
ע"מ לגוון
יש לי כמה"כללים" שאני רוצה לכתוב בפנים
הייתי שמחה שיהיו בצורות שונות
תודה רבה גדולה אם מישהו יוכל לעשות זאת
כזה?אשמח לקבל רקע תכלת בהיר לבן עם ציפורים עפות
הציפורים בגווני התכלת, זהב, לבן
בצד ימין שישאר מקום להוסיף כיתוב
ממש תודה רבה
נטפרי עדיין בודק
כבר יוצרתנטפרי עדיין בודק
גם שכחתי לרשום שצריכה לרוחב
נטפרי עדיין בודק
גם שכחתי לרשום שצריכה לרוחב
טוב?היי
אשמח לתמונה של בית המקדש עם שופר ברקע
יש מצב לקובץ מצורף?
זיפ?יש מצב לקובץ מצורף?
ממש תודה
אשמח לקבל רקע תכלת בהיר לבן עם ציפורים עפות
הציפורים בגווני התכלת, זהב, לבן
בצד ימין שישאר מקום להוסיף כיתוב
ממש תודה רבה
תוכלי לשלוח בזיפ? חסום לי בנטפרי..
תוכלי לשלוח בזיפ? חסום לי בנטפרי..
הבינה לא הבינה מה זה פאות מאחורי האוזנים,אנסה ושב בלי נדריש סיכוי שמישהו יצור לי כזה דבר ?
(ילד עם פיאות לא חסידי אלא מאחורי האוזן)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים