שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח מאוד אם יש לכם להעלות
דף עם כל מיני איקונים אימוג'ים מגניבים אותיות בכתב מראה
זה בשביל עיצוב של חוט לטלפון עובי של 2.5 ס"מ
אז שיהיה פורפפרציונאלי
תודה רבה

זה ממש יפה. וקצת חוששת לומר תיקונים אחרי ההודעה שלך.......
אבל אני צריכה בית שכולו בצורת לב [אפשר גם כאילו חתוך מלמטה בצורה של לב]. ויותר בקטן.
כי אני רוצה אחרי זה להוסיף לתמונה שכאילו מישהו מחזיק את הבית. או שני אנשים משני הצדדים מחזיקים אותו.
תודה

היי משהו נתקע לי, לא מצליחה לתייג ולא לצטט
אפשר את התמונות האלו בזיפ כי נטפרי לא שחרר אותם
ממש תודה רבה וסליחה
1756316496868.png

זה ממש יפה. וקצת חוששת לומר תיקונים אחרי ההודעה שלך.......
🤣🤣🤣

לא לכך התכוון המשורר: יש בקשות לתמונות משעממות כגון: "ילד חסיד עושה אפצ'י" וכו' - שמשעמם ליצור יותר מפעם אחת.
אבל תמונות נוף וכדו'?!....

אבל אני צריכה בית שכולו בצורת לב [אפשר גם כאילו חתוך מלמטה בצורה של לב]. ויותר בקטן.
כי אני רוצה אחרי זה להוסיף לתמונה שכאילו מישהו מחזיק את הבית. או שני אנשים משני הצדדים מחזיקים אותו.
תודה
משהו כזה?:
בית בצורת לב 3.png

קבצים מצורפים

• בית בצורת לב 3.jpg.zip
    KB 546.4 · צפיות: 14
נערך לאחרונה ב:
אשמח בבקשה לתמונות של מנהגי חודש אלול- סליחות, שופר, צדקה, ילד מתפלל בכוונה מתוך סידור, בדיקת תפילין ומזוזות, קריאת תהילים.
אני מעוניינת שהתמונות יהיו מצוירות ואם יש ילדים אז חרדים- ליטאים, בערך בכיתה א'.
עדיף שכל התמונות יהיו באותו סגנון.
תודה רבה!!!

חשוב לדעת שהאיכות שיוצאת מהבינה מלאכותית אינה גבוהה ככה בשביל לתלות בממש גדול זה יצא דיי מפוקסל ולא איכותי
טעות גדולה
אפשר להוציא משם ממש איכותי
שמתאימים למסכי ענק ולשמשוניות ומדבקות קיר ועוד
מנסיון אישי

אשמח בבקשה לתמונות של מנהגי חודש אלול- סליחות, שופר, צדקה, ילד מתפלל בכוונה מתוך סידור, בדיקת תפילין ומזוזות, קריאת תהילים.
אני מעוניינת שהתמונות יהיו מצוירות ואם יש ילדים אז חרדים- ליטאים, בערך בכיתה א'.
עדיף שכל התמונות יהיו באותו סגנון.
תודה רבה!!!

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Aug 27, 2025, 10_36_10 PM.png
    ChatGPT Image Aug 27, 2025, 10_36_10 PM.png
    3.1 MB · צפיות: 12
אשמח לקבל רקע תכלת בהיר עם ציפורים עפות - לרוחב
הציפורים בגווני התכלת, זהב, לבן וכד'
בצד ימין שישאר מקום להוסיף כיתוב אבל שיהיה שם גם קצת ציפורים או רקע
ממש תודה רבה
היו שהעלו לי אבל לא מצליחה להוריד אז אם אפשר לצרף בבקשה בזיפ או משהו אחר כי נטפרי תוקע את זה

צריכה תמונה יפה של מתנה בגווני ורוד ניאון,
עדיף שתעמוד בפרונט ולא על הצד כי אני מעוניינת לכתוב שם את שם הילדה ואולי לשים שם תמונה שלה...
מקווה שהובנתי.
תודה רבה
מצרפת תמונה שאהבתי- מחפשת את אותו רעיון רק במתנה סגורה...

קבצים מצורפים

• lovepik-pink-ribbon-love-gift-box-png-image_401668861_wh860.png
    lovepik-pink-ribbon-love-gift-box-png-image_401668861_wh860.png
    KB 279.9 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה