שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
לא העלת תמונה פתוחה.
העלת תמונה של החסימה
אופססס זה טוב?
1756824143171.png

אני צריך תמונה של:
תמונת אדריכלות שרואים מלמעלה סלון מטבח יחידת הורים חדרי ילדים חצר ומרפסת עם בריכה נדנדה וכו
נראה לי שככה קוראים לזה!
תודה.

תודה רבה מתי שתוכלו....
אני יפרט את זה קצת יותר
אני צריכה סרטון קצר של קופסת מתנה גדולה נפתחת(אם יש אפשרות לצבע כסף עם פפיון אדום עדיף) עם שמע של זכיה משהו שמזכיר את התמונה שצירפתי
תודה ענקית
הקפצתי....
אשמח אם זה אפשרי
תודה רבה

תכתבי יותר מה את רוצהה (מצוייר או אמיתי?) או מה שאת חושבתת
עדיף לך שכולם יהיו אותו ציור?
תודה רבה,
אני אשמח לתמונות בסגנון של התמונה המצורפת, אני לא יודעת איך קוראים לסגנון התמונות הזה.
אני רוצה סט תמונות של ילדות, על רקע לבן:
(אפשר שכל ילדה תלבש בגד בצבע אחר והתסרוקת תיהיה שונה וכן צבע השיער שונה)
ילדה אוכלת תפוח
ילדה אוכלת רימון
ילדה מתפללת
ילדה נותנת צדקה
ילדה כותבת כרטיס ברכה
ילדה עם שופר

תודה מראש

קבצים מצורפים

• Designer - 2024-08-13T164055.806.jpeg
    Designer - 2024-08-13T164055.806.jpeg
    KB 133.3 · צפיות: 14
סליחה על הבקשה.....
אבל אשמח לתמונות של מכשפה. לא משנה כל כך הסיטואציה.
ממליץ בחום למחוק את ההודעה כל עוד אפשר.... (עד 20 דקות מהעלאתה)
אתם לא רוצים לדעת מה קיבלו על הראש אלה שביקשו קודם דברים כאלו.......

אני צריכה עזרה ליצירת תמונה ברמה איכותית להדפסה בבית דפוס יש מישהיא שתדע ליצור לי במידגרני או אתר אחר לתמונות איכותית אני יעלה את התמונה שאני רוצה ואשמח אם יהיה מישהיא שתוכל ליצור לי ממש תואם לסגנון באיכותי זה לקיר יצירה שאני צריכ לשים על קיר גדול שכל בית פטריה צריך להיות דף בפורפורציה של A4 ובכללי הגודל של השמשונית צריך להיות על רוחב 1.60 אורך 1.50 תודה !
מקפיצה שוב...
אם יש אפשרות ליצור לי...
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• Untitled-3 (2).jpg
    13.2 MB · צפיות: 12
הי, אני כ"כ נהנית לראות את היצירות המדהימות שעולות כאן.
הפעם אשמח לעזרה...
אני צריכה תמונה של קיר גרפיטי ועל הקיר יהיה כתוב המילה "גרפיטי" בעברית.
מי שיכול לנסות ולהעלות - אשמח ואודה לו.
תודה רבה מראש.

הי, אני כ"כ נהנית לראות את היצירות המדהימות שעולות כאן.
הפעם אשמח לעזרה...
אני צריכה תמונה של קיר גרפיטי ועל הקיר יהיה כתוב המילה "גרפיטי" בעברית.
מי שיכול לנסות ולהעלות - אשמח ואודה לו.
תודה רבה מראש.
1756842243449.png

נראה מעולה, אבל הייתי רוצה שהפונט יהיה בכתב יד, אפילו נראה מקושקש קצת.
תודה!!!

אם מישהו יכול להוזיז את הל עם התפוחים לצ- מתחת לשנה טובה, ואת העיגול להגדיל לבערך שהקוטר יהיה 5.5 ס"מ
תודה רבה רבה!!!
1756842879486.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה