שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני אשמח לילדה עם שרוול ארוך עומדת מול 2 נרות שבת מכסה עיניים על הראש מטפחת לבנה בסגנון הזה
צילום מסך 2025-09-02 160833.png

נשמע קצת מסובך, הכיתוב בהודעה הראשונה נחתך קצת - יש סיכוי להסבר יותר מדוייק?
אני צריכה להעביר את הסלסלה לצד (מתחת לכיתוב) ושהעיגול יהיה יותר גדול (אני צריכה לתמונות לגן של מישהי--)

קבצים מצורפים

• שנה טובה ומתוקה.JPG.zip
    KB 26.2 · צפיות: 12
מעוניינת בילדים חתן וכלה תחת החופה
אני מעוניינת להדפיס זאת על מוצר לדוגמא
ואין זה מן הצניעות להשים תמונה של זוג ע"כ אשמח לתמונה יפה
רק שהזוג יהיו ילדים

אשמח לקבל רקע "שנה טובה" שאוכל לכתוב עליו ברכה תודה.

שלום אני מעוניין ליצור עבור קרוב משפחה תמונה של מספר רבנים יושבים יחדיו סביב שולחן אחד
זהו חלום ישן שלו והייתי מעוניין להפתיע אותו עם העניין...
הדמויות הם:
הראי"ה קוק
ר' חיים עוזר
ר' יצחק אלחנן
בעל האור שמח - רבינו מאיר שמחה מדווינסק
הרב יושע בער סולובייציק מבוסטון
הרב יוסף אליהו הנקין
זכר צדיקים לברכה
יישר כח!!!

שלום אני מעוניין ליצור עבור קרוב משפחה תמונה של מספר רבנים יושבים יחדיו סביב שולחן אחד
זהו חלום ישן שלו והייתי מעוניין להפתיע אותו עם העניין...
הדמויות הם:
הראי"ה קוק
ר' חיים עוזר
ר' יצחק אלחנן
בעל האור שמח - רבינו מאיר שמחה מדווינסק
הרב יושע בער סולובייציק מבוסטון
הרב יוסף אליהו הנקין
זכר צדיקים לברכה
יישר כח!!!
זה מה שנתן לי--1756903973589.png

אשמח מאוד שמישהו יצור לי תמונות של מפתח מחוטב וכתוב עליו ספרות
(בסגנון של התמונה המצורפת רק שיראה יותר מחוטב ואמיתי, פחות וקטורי)
1. 300
2. 700
3. 1200
4. 2400
5. 5000
ס"ה 5 מפתחות (כל מפתח בקובץ נפרד על רקע שקוף)

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-09-03 175226.png
    צילום מסך 2025-09-03 175226.png
    KB 511.6 · צפיות: 13
1. 300
2. 700
3. 1200
4. 2400
5. 5000
לא נותן לפתוח את התמונהה---

1. 300
2. 700
3. 1200
4. 2400
5. 5000
מקפיץ, יש מישהו שיכול?

קבצים מצורפים

• ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 300 engraved in it. white backgroun...png
    ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 300 engraved in it. white backgroun...png
    KB 639.1 · צפיות: 12
  • ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 700 engraved in it. white backgroun...png
    ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 700 engraved in it. white backgroun...png
    KB 706 · צפיות: 13
  • ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 1200 engraved in it. white backgrou...png
    ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 1200 engraved in it. white backgrou...png
    KB 630.5 · צפיות: 12
  • ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 2400 engraved in it. white backgrou...png
    ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 2400 engraved in it. white backgrou...png
    KB 634.4 · צפיות: 12
  • ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 5000 engraved in it. white backgrou...png
    ideogram-v3.0_a picture of a large key that has the number 5000 engraved in it. white backgrou...png
    KB 532.2 · צפיות: 12
  • מפתח.zip
    3.1 MB · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה