שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לתמונה של ילדה מדליקה נרות שבת. עם שימלה חגיגית מכסה את הברך והמרפק

תודה רבה! אהבתי את הפטיש שהוא דופק איתו:) יש מצב שיהיה לו ביד עששית במקום פטיש?
תודה רבה!!!
1757352521802.png

אשמח עם אפשר לעשות לי דף רקע שבצידי בדף יהיה בחור חסיד אם כובע עגול כמו גור יושב על אבן ליד ים ובוכה
(לא חייבים לראות פנים) אבל את הרעיון.
אני צריך את זה לעבודה לחבר שלי.
תודה רבה !!!

אשמח עם אפשר לעשות לי דף רקע שבצידי בדף יהיה בחור חסיד גור אם כובע יושב על אבן ליד ים ובוכה
זה מידי הרבה עבודה לעשות את זה אין לי זמן.
Sorry

אם הגזמת או לא.....??
אבל מקווה ממש בשבילך שמישהו יעשה לך הכל
בכל אופן, הכנתי לך 2
מקווה שעזרתי
צפה בקובץ המצורף 2058464צפה בקובץ המצורף 2058461
ואהו!! תודה!!
אין לך מושג איזה ניסיון יש לי שיש לי נטפרי ואני לא יכולה ליצור כאלו דברים
אם או שמהו אחר מכירים סינון טוב אחר שכן ניתן יותר מאשמח.

אם או שמהו אחר מכירים סינון טוב אחר שכן ניתן יותר מאשמח.

אני צריכה בדחיפות תמונה של ארמון מזכוכית

אשמח עם אפשר לעשות לי דף רקע שבצידי בדף יהיה בחור חסיד אם כובע עגול כמו גור יושב על אבן ליד ים ובוכה
תודה רבה !!!

אשמח עם אפשר לעשות לי דף רקע שבצידי בדף יהיה בחור חסיד גור אם כובע יושב על אבן ליד ים ובוכה
ChatGPT Image Sep 8, 2025, 11_09_09 PM.png
ChatGPT Image Sep 8, 2025, 11_08_56 PM.png
ChatGPT Image Sep 8, 2025, 10_30_16 PM.png

תודה רבה !!!

ChatGPT Image Sep 8, 2025, 11_37_20 PM.png

אשמח לכריכה לאלבום גדולי ישראל לתלמידים
עם תמונות של גדולי ישראל
בסגנון זה

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 456.3 · צפיות: 10
היי אשמח לתמונות
של אבא עדיף חסידי
אמא עם מטפחת
תינוק
לצורך לימוד המושג כל תמונה בנפרד!
תודה!

תודה רבה !!!

1757421946868.png

1757421960981.png

1757421976360.png

אשמח אם יוכלו לייצר דף עם חיבור קווקווים (רק נקודות ללא קווקווים וללא צבע) עדיפות עם מספור תקין של ילד מלקק דבש עם אצבעו מקופסת דבש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה