- הוסף לסימניות
- #13,961
אפשר משהו בסגנון הזה רק אם תפילין להזמנה לבר מצווה?עוזר?
או אם לא קשה לכם אז משהו שחור זהב או כחול זהב עם תפילין ואולי פרחים ובאמצע מקום לכתוב שאני יוכל עשות לבד הזמנה לבר מצווה (בסגנון גלויה)
אפשר משהו בסגנון הזה רק אם תפילין להזמנה לבר מצווה?עוזר?
לא יודעת אם זה מספיק מבטא מה שהתכוונת..אני רוצה תמונה על המשפט הבאה:
"לפעמים לאחוז בכל הכוח עושה יותר נזק מאשר להרפות"
שיהיה תמונה של יד שמחזיקה חזק בחבל, ויש ליד אדום וכואב, וצד שני יד ששחררה את החבל והיד בריאה,
ולהוסיף את כיתוב המשפט במקום ובצורה מתאימה.
תודה רבה.
אני רוצה תמונה על המשפט הבאה:
"לפעמים לאחוז בכל הכוח עושה יותר נזק מאשר להרפות"
שיהיה תמונה של יד שמחזיקה חזק בחבל, ויש ליד אדום וכואב, וצד שני יד ששחררה את החבל והיד בריאה,
ולהוסיף את כיתוב המשפט במקום ובצורה מתאימה.
תודה רבה.
זה מאוד לעניין, אבל מאוד יוסיף שיראו אור מסביב לאבוקה (שיראו שזה מאיר).צפה בקובץ המצורף 2078639
זה לעניין?
אשמח לשמוע שכן...
אם לא אפשר להסביר לי מה הקונספט הרצוי ואצור עבורכם בשמחה..
רק אם אפשר לאריך את החבל ושהיד הרופפת תופסת ממש בקטנה את החבללא יודעת אם זה מספיק מבטא מה שהתכוונת..
מקפיץ שוב, יש מישהו זמין לעשות לי את זה?!אשמח אם אפשר להעלות תמונה של כל חודש תשרי,
שיהיה נניח סוכה שמתפרסת בכל המסגרת עם רימונים ודבש למטה או בצד וכדו'
אולי גם שופר ומאזניים איפה שהוא,
צריך את זה דחוףף--
בתודה מראש!!
וואו מושלם!!
www.prog.co.il
פצצה, חבל על הזמן!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים