שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אפשר משהו בסגנון הזה רק אם תפילין להזמנה לבר מצווה?
או אם לא קשה לכם אז משהו שחור זהב או כחול זהב עם תפילין ואולי פרחים ובאמצע מקום לכתוב שאני יוכל עשות לבד הזמנה לבר מצווה (בסגנון גלויה)

קבצים מצורפים

• רקע.png
    רקע.png
    1.9 MB · צפיות: 26
אני רוצה תמונה על המשפט הבאה:
"לפעמים לאחוז בכל הכוח עושה יותר נזק מאשר להרפות"
שיהיה תמונה של יד שמחזיקה חזק בחבל, ויש ליד אדום וכואב, וצד שני יד ששחררה את החבל והיד בריאה,
ולהוסיף את כיתוב המשפט במקום ובצורה מתאימה.
תודה רבה.
לא יודעת אם זה מספיק מבטא מה שהתכוונת..

קבצים מצורפים

• ChatGPT Image Oct 16, 2025, 07_22_58 PM.png
    ChatGPT Image Oct 16, 2025, 07_22_58 PM.png
    2.4 MB · צפיות: 27
אני רוצה תמונה על המשפט הבאה:
"לפעמים לאחוז בכל הכוח עושה יותר נזק מאשר להרפות"
שיהיה תמונה של יד שמחזיקה חזק בחבל, ויש ליד אדום וכואב, וצד שני יד ששחררה את החבל והיד בריאה,
ולהוסיף את כיתוב המשפט במקום ובצורה מתאימה.
תודה רבה.
Google_AI_Studio_2025-10-16T18_04_53.251Z.png
אבל בלי הטקסט...

אשמח אם אפשר להעלות תמונה של כל חודש תשרי,
שיהיה נניח סוכה שמתפרסת בכל המסגרת עם רימונים ודבש למטה או בצד וכדו'
אולי גם שופר ומאזניים איפה שהוא,
צריך את זה דחוףף--
בתודה מראש!!
מקפיץ שוב, יש מישהו זמין לעשות לי את זה?!
צריך דחוףף

אשמח מאד לקבל שער למחברת פרשת שבוע לילדה קטנה בצבעי שחור לבן שתוכל לצבוע
תודה רבה

אשמח לקבל הדמיה של בית כנסת חד קומתי סגנון ליטאי
שיהיה לי מקום לכתוב על קיר בית הכנסת את שם הבית כנסת
תודה רבה

צהרים טובים גבירותי ורבותי!
ברצוני להודות בשמי ובשם כל המשתמשים/ות והנעזרים/ות, לכלל העוזרים/ות והמסייעים/ות, העורכים/ות והמתקנים/ות, על מאות ואלפי יצירות מדהימות כובשות לב, ועל מאות מלייארדים של דקות קטנטנות שהקרבתם/ן בעבורנו.
מי מאיתנו אינו ממהר בחיים? מי מאיתנו לא היה רוצה עוד דקה נוספת במשך היום??
נתינת דקה עבור מישהו אחר היא נתינה עצומה בעלת משמעות גבוהה במיוחד, קל וחומר כשמדובר בזמן רב ובשגעון גובל סבלנות איתנה שהוא גבוה מעל גבוה...
אני אישית אמנם משתמש/ת די חדש/ה במערכת, ובאמת אני סתם איזה 'יהודי תמים' [!] בלבד, אבל זה עתה סיימתי לעבור על כל האשכול הזה מתחילתו ועד סופו... - וא"א שלא לעצור רגע ולזרוק מילה קטנה.
הרי מדובר ב-700 עמודים [!] שמפוצצים באין ספור יצירות שמורכבות יותר או מורכבות עוד יותר.. יצירות שנוצרו רק בשביל אדם אחר שמבקש עזרה -- כל אחד כבקשתו,
700 עמודים שמלאים בהשקעה, בהכוונה, בנתינה לזולת ובעוד מחשבה על האחר,
700 עמודים המסמלים אחדות יפייפיה, וקרבת אחים שא"א למצוא בשום מקום אחר!!
מודים/ות מעריכים/ות ומברכים/ות, שתזכו תמיד להיות רק מהצד של הנותנים, שלא יחסר לכם שום דבר כל ימי חייכם/ן, ותמשיכו לשמח את עם ישראל לנצח,
ישלם לכם ה' כגמולכם הטוב, ותזכו גם אתם/ן לקבל את כל מה שרק תרצו, מתוך שפע עד בלי די ובריאות איתנה, ותהא הברכה שרויה בביתכם תמיד, או"א!

- מי שמזדהה עם מה שכתוב פה -- שיתן לייק!!

אני צריך דמות של יהודי הדור פנים [אולי לבוש ביגוד רבני או גלימה של ראשל"צ וכדומה ] עוסק בהכנות לשבת למרות כבודו

הי, אשמח מאוד לעטיפה למחברת אנגלית לגודל A3 (חוברת) לילדה בכיתה ה
תודה מראש!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה