שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לקבל רקע למודעה של שלום זכור משהו מעניין אבל קלאסי וחסידי

הי, אשמח מאוד לעטיפה למחברת אנגלית לגודל A3 (חוברת) לילדה בכיתה ה
תודה מראש!!!
dreamina-2025-10-20-6408-טקסטורה של רקע בסגנון תלת מימד אומנותי ע....jpeg

יעזור לי מאד אם מישהו יכול להעלות כאן תמונה של תיבת נח במבול (גם מבול וגם תיבה) תמונה לרוחב
תודה רבה מראש!!

אשמח ללוגו לבר מצוה עם תמונה של תפילין והשם אריה.
תודה רבה מראש!!

אני צריכה שער למחברת בת מצוה בשם תזכי למצוות
אולי התאור הזה יקל
Boxes of diamonds on a floor of pink hearts in the background of a bright sky in light pink with an open gate to the sky
תודה מראש

אני צריכה שער למחברת בת מצוה בשם תזכי למצוות
אולי התאור הזה יקל
Boxes of diamonds on a floor of pink hearts in the background of a bright sky in light pink with an open gate to the sky
תודה מראש
צריך קצת לשפץ את האותיות כמובן
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• הורדות.zip
    KB 384.5 · צפיות: 29
שלום!
אני צריכה ציור של שני ילדים נראים בערך בני 12 עם חולצה לבנה ומכנסיים שחורות, כיפה שחורה, ללא פאות חסידיות וללא בלורית עומדים/הולכים ומדברים וכל אחד מהם מחזיק בידו ספר סגור
סגנון הציור יהיה כמו זה: (מצאתי את זה בתחילת השרשור)
תודה רבה רבה!!!
1761036276323.png

1761036276323.png

שלום אני צריכה דחוף זחל צבעוני להכרת המספרים בצבעי יסוד שבכל עיגול של הזחל יהיה מספר מ1-10 עם אמצעי המחשה לכמות תודה מראש

אני צריכה להכין כרטיסים
וזקוקה לאיורים של חפצים כמו שולחן, ספה, צעצועים, בגדים, נעליים וכדו'
איפה אני יכולה למצוא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה