- הוסף לסימניות
- #14,041
מיוחד!
בדיוק מה שרציתי
תודה רבה
יעמדו לכם הזכויות....
מיוחד!
משהו כזה?אשמח לכריכה לחוברת מושגים
מכשירי כתיבה קריקטורים לגן
גודל A4 לאורך
צבעוני וילדותי
צריכה לוגו לבת מצוה בצבעי ורוד זהב שמנת עם כתר בזהב ,בלונים וכו' עם השם אסתר מלכה
בהודיה על כל רגע
תודה מראש
מה אתם רוצים שיהיה בלוגו?מישהו יכול להכין לי לוגו לארגון קהילתי.
הפרטים באישימה אתם רוצים שיהיה בלוגו?
ככל שתפרטו יותר ככה תקבלו יותר מה שאתם רוצים..
מישהו??
אני אשמח לתמונה של נעלים שיש בפניים ילדה/ סימן שאלה או כל משהו שממחיש את הרעיון של להיכנס לנעליים של...
אם אפשר אותיות יותר מיחדות... וגם בתלת מימד ורקע יותר משמעותי לתכנות?....
תודה אפשר אולי ילדה בתוך הנעל?
אויש, הרגל מציצה...זה מה שיצרתי:
![]()
את זה ראית?אם אפשר אותיות יותר מיחדות... וגם בתלת מימד ורקע יותר משמעותי לתכנות?....
www.prog.co.il
תודה רבה עזרתם לי מאד!!!@יופלה אפרסק
איזה קטע! אני בדיוק באמצע גם ליצור ארנב בתוך הנעל.... חחח
(רק לקח זמן עד שנט פרי פתחו את התמונה...)
זה מה שיצרתי:
צפה בקובץ המצורף 2084749
שיהיה בהצלחה!
אשמח לקבל תמונה איכותית
של ילד חסידי קטן מתפלל בכותל המערבי (מרחוק ומקרוב)
אשמח לתמונה ריאלסטית - כמה שיותר "אמיתית"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים