יש אפשרות בזיפ?
פשוט הוא לא מסנן לי את התמונות!
תודה
אפשר לקבל רקע שבמסגרת רואים מטריות צבעוניות פתוחות וחלקן סגורות, וחלקן קטנות.
ואוכל לכתוב באמצע מלל.
תודה רבה
יש מצב לשליחה ב- zip חסום לי תודה לךאפשר לקבל רקע שבמסגרת רואים מטריות צבעוניות פתוחות וחלקן סגורות, וחלקן קטנות.
ואוכל לכתוב באמצע מלל.
תודה רבה
יש מצב לשליחה ב- zip חסום לי תודה לך
יש מצב לשליחה ב- zip חסום לי תודה לך
צירפתי כמה ועוד בזיפהי אפשר טבלה של סדר בוקר ובנפררד ערב לילדים?
תמונה של ילד קם נטול ידיים
מסדר מיטה
מתלבש
מסתרק...
אם אפשר גם של ילדה
לגבי האשה ליד עריסה נטפרי לא נותן לימשהו יכול לעשות לי
אדם בתוך דג,אשה מתפללת ליד עריסה,מלך שוכב במטה עם מד חום,מלך ליד מבנה ביהמ"ק עם קרני אור,מקל/מוט שכרוך סביבו נחש ו...
תודה מראש.
(די דחוף לי)
שלום אני זקוקה לתמונה של אפריון
לא מצאתי משהו שתואם את התאור של שיר השירים
אשמח עם מישהו יצור לי
תודה מראש
אודה לקבל תמונה של אדם בעל חזות חרדית נלחם בשדה הקרב עם נשק
תודה מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים