שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני צריך סוג של כאלו עמודים.
אבל שיהיה ישר ולא לצד
תודה
1763402935705.png

קבצים מצורפים

• GPT_Image_1_the_attached_picture_taken_from_front_view_0.png
    GPT_Image_1_the_attached_picture_taken_from_front_view_0.png
    1.1 MB · צפיות: 43
יש אפשרות בזיפ?
פשוט הוא לא מסנן לי את התמונות!
תודה

מישהו יכול לעשות לי כריכה למחברת חנוכה לילד חרדי בן 13

מישהו יכול ליצור לי כריכה למחברת חנוכה בבינה מלאכותית?
תודה ענקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתת

הי אפשר טבלה של סדר בוקר ובנפררד ערב לילדים?

תמונה של ילד קם נטול ידיים
מסדר מיטה
מתלבש
מסתרק...
אם אפשר גם של ילדה

קבצים מצורפים

• מצחצח שיניים.jpg
    מצחצח שיניים.jpg
    KB 332.2 · צפיות: 36
  • מתלבש בבוקר.jpg
    מתלבש בבוקר.jpg
    KB 249.7 · צפיות: 36
  • נטילת ידים ילד.jpg
    נטילת ידים ילד.jpg
    KB 253.9 · צפיות: 31
  • לחם בבוקר.jpg
    לחם בבוקר.jpg
    KB 311 · צפיות: 31
  • חלומות מתוקים.jpg
    חלומות מתוקים.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 37
  • סדר יום.zip
    4.7 MB · צפיות: 25
משהו יכול לעשות לי
אדם בתוך דג,אשה מתפללת ליד עריסה,מלך שוכב במטה עם מד חום,מלך ליד מבנה ביהמ"ק עם קרני אור,מקל/מוט שכרוך סביבו נחש ו...
תודה מראש.
(די דחוף לי)
לגבי האשה ליד עריסה נטפרי לא נותן לי

קבצים מצורפים

• ‏‏תיקיה חדשה.zip
    2.4 MB · צפיות: 21
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה