- הוסף לסימניות
אני מתנהל בכמה סוגי מטבעות, גם בהכנסה וגם בהוצאות וגם בחסכונות, האם יש אפשרות להוסיף אפשרות כזאת ?
אם אוסיף תמיכה בדולר זה מספיק טוב?
אני מתנהל בכמה סוגי מטבעות, גם בהכנסה וגם בהוצאות וגם בחסכונות, האם יש אפשרות להוסיף אפשרות כזאת ?
קוד"כ תודה ענקית על הוספת האופציה של יצוא נתונים לאקסל וממש בצורה מיוחדת ופרקטית
שאלה שניה=
יש לי עסק ואני מכניס הוצאות של העסק ואני צריך שיתקזז מהסכום החייב במעשרות איך אני מסמן את זה?
התנהלות עו"ש
וכמובן מבט על חיסכון בקטן
אני רק 7 ימים שאני ממש מעדכן את כל העו"ש שלי באתר
אז עדיין אין לי מידע על השקעות
יש הכנסות מהעסק שרשום לפי זה כמה מעשר אני חייבבשמחה
לא הבנתי בדיוק את השאלה יכול לפרט?
יש הכנסות מהעסק שרשום לפי זה כמה מעשר אני חייב
אבל יש לי הוצאות בקטגורית הוצאות עסק שזה צריך לקזז מההכנסה החייבת במעשר
אני חייב לציין שיש לך מרץ שלא נגמר.... הלוואי על כולם!!!1
האם יש אפשרות להשתמש בתוכנה באנגלית?
אני לא יודע אם יש ביקוש ואני גם לא מכיר ציבור גדול שרוצה, רציתי רק לדעת אם יש כבר אפשרות כזו כי בשבילי זה יותר נוח, אבל לא שווה לטרוח על זה רק בגללי.
שלום וברכה
לגבי ימוא האקסל כמו שכבר כתבתי זה מיוחד מאוד
רק לדעתי בפירוט התנועות אם זה ירד מפוצל לקטגוריות של סוג הוצאה וכדומה זה יהיה הרבה יותר נוח ומסודר
כי כרגע הכל יורד ביחד ומעורב
ושוב תודה על הכל
שלום וברכה
לגבי ימוא האקסל כמו שכבר כתבתי זה מיוחד מאוד
רק לדעתי בפירוט התנועות אם זה ירד מפוצל לקטגוריות של סוג הוצאה וכדומה זה יהיה הרבה יותר נוח ומסודר
כי כרגע הכל יורד ביחד ומעורב
ושוב תודה על הכל
תודה רבה
רק זה יצא ככה גם באקסל ביצוא מפוצל לפי קטגוריות?
בנוסף נראה לי שיועיל שיהיה אופציה למחוק קטגוריות שמובנה במערכת כי לכל אחד יש קטגוריות שלא רלוונטיות בשבילו-כגון בעלי חיים
וזה מבלבל כל פעם לחפש בכל הקטגוריות
ושוב תודה.....
תוקנו מספר בעיות שהיו. ונוספה אפשרות של המרת קול לטקסט.בשעה טובה נוספה אפשרות להוסיף הוצאות דרך שיחת טלפון מכל טלפון כשר!
נכנסים להגדרות ומעדכנים את מספר הטלפון שלכם ובוחרים קוד סודי.
לאחר מכן מתקשרים למספר 0772522203 - מקלידים את סכום ההוצאה ואומרים את הקטגוריה וזה נשמר במערכת!!
והכל בחינם לגמרי.
אשמח שתנסו ותגידו אם עובד טוב!
צפה בקובץ המצורף 2202774
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים