- הוסף לסימניות
שלום!יש אפשרות להוריד את התוכנה למחשב בלי אינטרנט?
לצערי הרבה מהדברים תלויים באינטרנט ולכן לא ניתן להשתמש במערכת בלי אינטרנט
שלום!יש אפשרות להוריד את התוכנה למחשב בלי אינטרנט?
@יאיר22 מהתרשמות חיצונית נראה שבנית מערכת מדהימה
- האם יש אפשרות לייצא קובץ אקסל עם כל התוכן - כי אני רוצה תמיד להחזיק גיבוי פיזי
- בנוסף האם יש דרך שתוסיף אפשרות לשמור את הנתונים לכל אחד בגוגל דרייב שלו בגוגל שיטס
(לי יש אפליקציה שבניתי שמבוססת על אימות גוגל וה DB נמצא בגוגל שיטס בלבד
ככה כל משתמש יכול להריץ אצלו קובץ EXE של צד שרת ופותח לו דפדפן על localhost ומתחבר ל DB משותף)
הרבה הצלחה
גוגל שיטס הוא בעצם המקבילה של אקסללגבי הגוגל דרייב לא הבנתי אשמח שתפרט למה בדיוק אתה מתכוון.
גוגל שיטס הוא בעצם המקבילה של אקסל
אבל ניתן להשתמש בגוגל שיטס שהוא יהיה מקור הנתונים
וכל תהליך ה CRUD לנווט אותו ל API של גוגל שיטס
אני יכול לשלוח לך את הקוד לי בפייתון בפרטי
נכון שזה יותר איטי, אבל כל משתמש ניגש רק לנתונים שלו בלבד.הapi של גוגל איטי משמעותית מdb אמיתי וגם בשאילתות מורכבות גוגל שיטס עובד הרבה פחות טוב. ממעט בדיקות שעשיתי במערכת עם אלפי משתמשים זה יכול להיות ממש בעייתי.
נכון שזה יותר איטי, אבל כל משתמש ניגש רק לנתונים שלו בלבד.
אני עשיתי שכל הנתונים של המשתמש נטענים מיד בהתחלה לקליינט ושם מבוצע רוב הפעולות באופן מקומי, וממש צמצמתי לאפס קריאות מיותרות ל api של גוגל.
לוקח לזה כמה דק להתעדכן ולאחר מכן תראה את זה בהוצאות שוטפות.שלום וברכה
עידכנתי בטלפון ואני לא רואה את זה במערכת
איפה אני אמור לראות את זה? בהוצאות שוטפות?
עידכנתי אתמול בלילה ועדיין לא רואים
אני חושב שזה יהיה קצת פחות נוח. זה יקשה מאוד על החיפוש כי זה יביא המון דברים לא קשורים בהכרח.האם אפשר לעשות שהחיפוש של הוצאות שוטפות יהיה חיפוש של מילה מכל המלל שבקוביה הזו
אם אני יחפש צדקה אז הוא יביא לי גם שם של קופה, גם קטגוריה שהגדרתי וכו'
ואם אני יכתוב 18 אז הוא יביא גם תאריך, סכום וגם שם או קטגוריה
?
תודה על המערכת , היא עוצמתית במיוחד מאד יעילה ומאד מקיפה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים