יכול להסביר בדיוק מה קורה ומה הבעיה?זה לא עוזר
2. התקציב חודשי שעשית משהו מיוחד ומאוד מועיל
אבל אני רוצה שיהיה אופציה לראות שם גם את ההוצאות הקבועות מקטגוריה זו
זה אפשרי?
תיקנתי את התקציב החודשי עכשיו גם ההוצאות הקבועות שם.זה לא עוזר
2. התקציב חודשי שעשית משהו מיוחד ומאוד מועיל
אבל אני רוצה שיהיה אופציה לראות שם גם את ההוצאות הקבועות מקטגוריה זו
זה אפשרי?
שילחי לי בפרטי את כתובת המייל שלך ואנסה לסדר את זה בעזרת הזמנה למערכת שתגיע אלייך למיילבשביל להכנס למערכת אני צריכה קוד של גוגל דרך SMS
אז אין לי אפשרות להתנסות
תודה רבה שמח לשמוע.שלום רב רק עכשיו נסיתי את המערכת ואני רואה אכן עד כמה זה טוב ועד כמה זה נצרך
רק אני רואה פה שיש פה כמה וכמה פונקציות שאני לא יכול לקרוא את הכל רציתי לדעת כמה דברים אחד אם יש אפשרות לעדכן בפלפון
דבר שני לי קל יותר לרשום דברים בגוגל שיטס שם נוח יותר לכתוב הכנסה הוצאה כודמה רציתי לדעת אם אתה יכול להוסיף אפשרות של סנכרון באתר לגוגל שיטס
(אני נסיתי פעם לבנות מערכת על base44 והוא עשה לי פונקציה כה יכול להיות שקשה לעשות את זה
דבר נוסף אם אפשר לעשות אני אין לי לא דירה ולא חובות אני רק רוצה לראות בדשבורד פילוג הוצאות פילוג הכנסות וכדומה רציתי לדעת אם יש כזה אפשרות להוריד דברים בדשבורד שזה יהיה מסודר לראות שם רק מה שאני צריך
וגם אם אפשר לעשות חיפוש בקטגריות וחיפוש יהיה כמו בגוגל שיטס תפריט נפתח שאתה רושם עוד אות ועוד אותו ונעשה חיפוש לאט לאט אני מקווה שהבנת אותי
איפה מוסיפים או מוחקים קטגוריות?
שלום רב רק עכשיו נסיתי את המערכת ואני רואה אכן עד כמה זה טוב ועד כמה זה נצרך
רק אני רואה פה שיש פה כמה וכמה פונקציות שאני לא יכול לקרוא את הכל רציתי לדעת כמה דברים אחד אם יש אפשרות לעדכן בפלפון
דבר שני לי קל יותר לרשום דברים בגוגל שיטס שם נוח יותר לכתוב הכנסה הוצאה כודמה רציתי לדעת אם אתה יכול להוסיף אפשרות של סנכרון באתר לגוגל שיטס
(אני נסיתי פעם לבנות מערכת על base44 והוא עשה לי פונקציה כה יכול להיות שקשה לעשות את זה
דבר נוסף אם אפשר לעשות אני אין לי לא דירה ולא חובות אני רק רוצה לראות בדשבורד פילוג הוצאות פילוג הכנסות וכדומה רציתי לדעת אם יש כזה אפשרות להוריד דברים בדשבורד שזה יהיה מסודר לראות שם רק מה שאני צריך
וגם אם אפשר לעשות חיפוש בקטגריות וחיפוש יהיה כמו בגוגל שיטס תפריט נפתח שאתה רושם עוד אות ועוד אותו ונעשה חיפוש לאט לאט אני מקווה שהבנת אותי
וואו,שבוע טוב!
הוספתי אפשרות לערוך את הדשבורד כרצונך. גם את סדר ההצגה של הדברים וגם מה יופיע ומה לא.
נכנסים להגדרות - התאמת דשבורד ופשוט מסדרים את הדשבורד כרצונכם.
צפה בקובץ המצורף 2209143
כןמה בדיוק הבעיה? הקובץ לא יורד למחשב פשוט?
לצערי נטפרי חוסמים את האפשרות להוריד את הקובץ ישירות למייל ולכן השארתי רק את האפשרות לשלוח את הדוח למייל.כן
כותב שיש שגיאה בהנפקת הקובץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים