ירוק? אוקיי. אדום? אוקיי. כתום? איך?

• הוסף לסימניות
כשהג'ימייל פתוח אך מס' דקות (כמדומני 15) לא נעשתה בו פעילות אתה נהיה כתום

• הוסף לסימניות
ירוק מראה שאת זמינה, אדום מראה שאת עסוקה, אפור זה בלתי נראה, וכתום אומר שזה פתוח אצלך אך לא פעיל. בהצלחה

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הבנתם.

את הסימנים של הצבעים אני מכיר טוב, ותמיד ידעתי את זה: שכתום זה אחרי 15 דקות של אי פעילות.

אבל יש טריק, להפוך את הגימייל לכתום.

יוצא לי לאחרונה לדבר בצ'אט הרבה עם חברות בחו"ל, ואני ראיתי אצל 2 מהם, שלפעמים תוך כדי שהם מדברים איתי בצ'אט, הם כתומים, איך? מה הטריק?

ומישהו אמר לי פעם שהוא שמע איך עושים את זה, אבל הוא לא זוכר איך.

מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
היה פעם אופציה כמו בלתי נראה. כנראה ביטלו את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;1042928:
כנראה שלא הבנתם.

את הסימנים של הצבעים אני מכיר טוב, ותמיד ידעתי את זה: שכתום זה אחרי 15 דקות של אי פעילות.

אבל יש טריק, להפוך את הגימייל לכתום.

יוצא לי לאחרונה לדבר בצ'אט הרבה עם חברות בחו"ל, ואני ראיתי אצל 2 מהם, שלפעמים תוך כדי שהם מדברים איתי בצ'אט, הם כתומים, איך? מה הטריק?

ומישהו אמר לי פעם שהוא שמע איך עושים את זה, אבל הוא לא זוכר איך.

מישהו יודע?
סוג של קוסמוט וקצת חשיבה יצירתית...סתאאם
פשוט פותחים שוב את החשבון וברגע שבא לך אתה סוגר את הפעיל ופלא ,הנה כתום.

• הוסף לסימניות
אין שליטה על הצבעים בגימייל, ברגע שיש פעילות בחשבון הוא נהפך לירוק, אבל מה? אנשים פותחים את הגימייל שלהם מעוד מקומות ובפרט שמדובר בחברות, הגימייל פתוח להם במחשב וכשהוא ללא פעילות זמן רב הוא נהפך לירוק אבל בגלישה מהאייפון/טאבלט הוא נשאר כתום אך יש אפשרות לשוחח בצאט. אגב, מי שגולש מאייפד, יש לו תוכנה שהוא תמיד ירוק (גם בשבת :eek:)

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי, באייפון (לי אין אייפון) זה כתום כשהבטריה עומדת להגמר.

• הוסף לסימניות
תודה על האשכול.
זה באמת עניין אותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;1042939:
סוג של קוסמוט וקצת חשיבה יצירתית...סתאאם
פשוט פותחים שוב את החשבון וברגע שבא לך אתה סוגר את הפעיל ופלא ,הנה כתום.

לא ניסיתי אבל אולי כשאתה פעיל תעשה בלתי נראה ובשני כתום

• הוסף לסימניות
כשאני פותחת את הג'ימייל פעמיים מהמחשב שלי, אחד מהם (או שניהם, לא זוכרת) קורס ונסגר. משהו בשביל ההגנה על החשבון שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1043232:
כשאני פותחת את הג'ימייל פעמיים מהמחשב שלי, אחד מהם (או שניהם, לא זוכרת) קורס ונסגר. משהו בשביל ההגנה על החשבון שלי.

הפתרון:
לפתוח אותו שוב בחלונית 'גלישה בסתר' או בדפדפן אחר,

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה את ההגיון.
נניח וג'ימייל פתוח פעמיים, אחד בלתי נראה ואחד זמין, אם אני מצ'וטטת עם מישהו מהבלתי נראה אז זה מה שהוא יראה אצלו בצ'אט, אם אני מצ'וטטת מהזמין הוא יראה זמין. למה שיהיה אחרת?

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר, אם הג'ימייל פתוח פעמיים, ברגע שהוא ישתנה במקום אחד, אוטומטי הוא ישתנה גם במקום השני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1043258:
אני לא מבינה את ההגיון.
נניח וג'ימייל פתוח פעמיים, אחד בלתי נראה ואחד זמין, אם אני מצ'וטטת עם מישהו מהבלתי נראה אז זה מה שהוא יראה אצלו בצ'אט, אם אני מצ'וטטת מהזמין הוא יראה זמין. למה שיהיה אחרת?

בדקתי את זה אם עושים לא נראה באחד זה אוטומטי עובר לשני
רק אם זה 2 מחשבים נפרדים נראה לי

• הוסף לסימניות
במכשירי גלישה שונים(פלפונים, אייפדים) יש אפשרות לבחור את כל האופציות

• הוסף לסימניות
גם ב-2 מחשבים נפרדים זה לא משנה
מה שאת עכשיו עושה- זה מה שיהיה
בלתי נראה/אדום/ירוק

פותח האשכול בטוח שזה לא היה רק לכמה שניות הצ'יטוט הכתום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1043290:
גם ב-2 מחשבים נפרדים זה לא משנה
מה שאת עכשיו עושה- זה מה שיהיה
בלתי נראה/אדום/ירוק

פותח האשכול בטוח שזה לא היה רק לכמה שניות הצ'יטוט הכתום?

ממש לא,

דברתי עם שני חברות בחו"ל והתכתבתי איתם בצ'אט באימייל כשהם היו כתומים. לכן פתחתי את האשכול. (זה היה מסין, אולי בסין הכול אפשרי ;))

• הוסף לסימניות
אם זה מסין זה היה בטח בתור דפקט. ככה זה, מייד אין צ'יינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;1043422:
ממש לא,

דברתי עם שני חברות בחו"ל והתכתבתי איתם בצ'אט באימייל כשהם היו כתומים. לכן פתחתי את האשכול. (זה היה מסין, אולי בסין הכול אפשרי ;))

גם אני נתקלתי בתופעה הזו, עם ישראליה למהדרין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת