הברקהבפרסום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי יודע? מה הטריק? איך אני עושה את עצמי כתום בגימייל?
סוג של קוסמוט וקצת חשיבה יצירתית...סתאאםנכתב ע"י הברקהבפרסום;1042928:כנראה שלא הבנתם.
את הסימנים של הצבעים אני מכיר טוב, ותמיד ידעתי את זה: שכתום זה אחרי 15 דקות של אי פעילות.
אבל יש טריק, להפוך את הגימייל לכתום.
יוצא לי לאחרונה לדבר בצ'אט הרבה עם חברות בחו"ל, ואני ראיתי אצל 2 מהם, שלפעמים תוך כדי שהם מדברים איתי בצ'אט, הם כתומים, איך? מה הטריק?
ומישהו אמר לי פעם שהוא שמע איך עושים את זה, אבל הוא לא זוכר איך.
מישהו יודע?
נכתב ע"י סולו;1042939:סוג של קוסמוט וקצת חשיבה יצירתית...סתאאם
פשוט פותחים שוב את החשבון וברגע שבא לך אתה סוגר את הפעיל ופלא ,הנה כתום.
נכתב ע"י תמי1;1043232:כשאני פותחת את הג'ימייל פעמיים מהמחשב שלי, אחד מהם (או שניהם, לא זוכרת) קורס ונסגר. משהו בשביל ההגנה על החשבון שלי.
נכתב ע"י תמי1;1043258:אני לא מבינה את ההגיון.
נניח וג'ימייל פתוח פעמיים, אחד בלתי נראה ואחד זמין, אם אני מצ'וטטת עם מישהו מהבלתי נראה אז זה מה שהוא יראה אצלו בצ'אט, אם אני מצ'וטטת מהזמין הוא יראה זמין. למה שיהיה אחרת?
נכתב ע"י יונה יונה;1043290:גם ב-2 מחשבים נפרדים זה לא משנה
מה שאת עכשיו עושה- זה מה שיהיה
בלתי נראה/אדום/ירוק
פותח האשכול בטוח שזה לא היה רק לכמה שניות הצ'יטוט הכתום?
נכתב ע"י הברקהבפרסום;1043422:ממש לא,
דברתי עם שני חברות בחו"ל והתכתבתי איתם בצ'אט באימייל כשהם היו כתומים. לכן פתחתי את האשכול. (זה היה מסין, אולי בסין הכול אפשרי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: כוכב103, א פאשעטע יוד, ALESIS ועוד 67 משתמשים70 //