תח"צ ירושלמים, תופעה מוזרה עם נהגי אקסטרה ירושלים- האם נתקלתם??

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו בבוקר זה קרה לי,
קו 55 מהר נוף החליט שיש תאונה בגאולה ולא נכנס, הוריד את כולם בירמיהו,
ושאני הולכת במלכי ישראל כל האוטובוסים נוסעים רגיל...
גם אצלי זה היה לפני כמה שבועות באותה קו ובאותה מקום....

• הוסף לסימניות
עלה לי רעיון
ברגע שנהג הוריד נוסעים עקב תקלה
להתקשר מהר למשטרה ולדווח שהנהג הוריד את כל הנוסעים באמצע הדרך עקב חשד למטען
ולתת להם את מספר הקו וכיון הנסיעה, וברגע שיבואו אליו ויסרקו ולא ימצאו כלום - ישאלו אותו למה הוא הוריד את כל הנוסעים באמצע הנסיעה
אני רוצה לראות אותו אומר עקב "תקלה" ...

• הוסף לסימניות
ולתת להם את מספר הקו וכיון הנסיעה, וברגע שיבואו אליו ויסרקו ולא ימצאו כלום - ישאלו אותו למה הוא הוריד את כל הנוסעים באמצע הנסיעה
למרבה הצער למשטרה אין סמכות לתת קנס לנהג שהוריד נוסעים בגלל מניעים גזעניים או החלטה של רגע.
כלי האכיפה הרלוונטיים נמצאים רק בידי משרד התחבורה (פתיחת פניה) או בהליך תביעה בבית משפט

• הוסף לסימניות
למרבה הצער למשטרה אין סמכות לתת קנס לנהג שהוריד נוסעים בגלל מניעים גזעניים או החלטה של רגע.
כלי האכיפה הרלוונטיים נמצאים רק בידי משרד התחבורה (פתיחת פניה) או בהליך תביעה בבית משפט
טוב, אחרי כמה וכמה תלונות כאלו, הנהג יחשוב פעמיים עם לעשות את זה שוב (גם אם הוא לא מקבל קנס)

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכפה עליכם לרדת
אם אתם לא ממהרים מאד אל תרדו
בלי לריב תסבירו שקר או חם בחוץ
זה הסיכוי היחיד לשבור אותם

• הוסף לסימניות
גם לי קרה שהנהג באקסטרה פשוט הודיע שהוא לא ממשיך כי "הולך להיגמר הבטריה"

אני מתלבט מה יותר אמין בסיפור הזה, זה שהאוטובוס ממוצא סיני או זה שהנהג ממוצא ערבי
היה לי מקרה דומה בחברת דן. הסרטתי את המקרה ושלחתי למשרד התחבורה. תוך ימים ספורים האוטובוס המדובר הפסיק לפעול בקו, ולמשך מספר ימים הוא לא היה פעיל בשום קו (כנראה נשלח למוסך...).
מאז כל האוטובוסים החשמליים בקו המדובר מגיעים טעונים כנדרש...

• הוסף לסימניות
גם לי קרה 3 פעמים לפחות שהנהג הוריד והמשיך לנסוע
ושלא נדבר על הבלימות
ועל זה שהם דופקים רכבים ימין ושמאל
ככה זה שמביאים לבני דודים לנהל אותנו!

• הוסף לסימניות
האמת שהיה לי עוד סיפור לאחרונה עם אוטובוס של אקסטרה עם באג מטורף (שם זה ודאי היה הבעיה באוטובוס לא בנהג)

כל פעם כשהוא לחץ לפתוח את הדלת הקדמית - הדלת הימנית נפתחה והשמאלית נסגרה, וכל פעם שהוא סגר - הימנית נסגרה והשמאלית נפתחה, וחוזר חלילה... כמובן שהחיישנים באוטובוס ה"חכם" לא נותנים לנסוע

וכאן באו טובי המוחות בציבור שלנו לפתור את הבעיה, מה לא עשו, סובבו את ידית החירום, ניסו לנעול את הדלת באופן ידני

איכשהו זה הסתדר בסוף, חבל שלא היתה לי מצלמה שם היה מעניין :D

• הוסף לסימניות
קישור לדרייב? הם יפתחו אותו?
שיתוף בדרייב עם כתובת המייל של משרד התחבורה.
חובה לצרף את כל הפרטים -
פרטי הפונה: שם מלא, כתובת, כתובת דוא"ל או כתובת דואר או מספר תומך SMS.
פרטי הפניה: תאריך ושעה מדויקים, מספר תחנה אם רלוונטי, מספר קו וכיוון נסיעה, שעת יציאה (מומלץ), מספר רישוי (מומלץ מאוד!), שם החברה המפעילה.

• הוסף לסימניות
לכל הטוענים שהתלונות לחברות התח"צ ולמשרד התחבורה, אינם יעילות והנהגים אנים נקנסים, ועושים שוב ושוב ככל העולה על רוחם,
אז- נסעתי פעם באוטובוס עם שני נהגים של חברת תח"צ מסוימת, (לא ישבו מאחורי ההגה, נסעו ככל הנוסעים) וסיפרו אחד לשני על תלונות שהקולגות שלהם או הם עצמם הוצרכו לספוג ואת ההשלכות הלא נעימות בכלל, קנסות ועוד מרעין בישין ככל העולה על רוח משרד התחבורה או אפילו החברה,
והדברים נשמעו כדברי אמת, אחד מהנהגים היה היימישער,

• הוסף לסימניות
אז- נסעתי פעם באוטובוס עם שני נהגים של חברת תח"צ מסוימת, (לא ישבו מאחורי ההגה, נסעו ככל הנוסעים) וסיפרו אחד לשני על תלונות שהקולגות שלהם או הם עצמם הוצרכו לספוג ואת ההשלכות הלא נעימות בכלל, קנסות ועוד מרעין בישין ככל העולה על רוח משרד התחבורה או אפילו החברה,

בדרך כלל, כן, {מניסיון של הרבה תלונות, בד״כ אם מתמידים בתלונות למשרד התחבורה והחברה ביחד על דבר מסוים זה לכה״פ משפר את המצב..}
אני לא מבין איך יכן שכל כך הרבה אנשים נפגעו מהחברה הנ"ל ואף אחד לא פנה למשרד התחבורה...

מניסיון אישי כל תלונה שמגישים למשרד התחבורה מטופלת,
על אוטובוס שלא עצר בתחנה, שלא הגיע בזמן, וכו וכו וכו
וככל שיותר ויותר אנשים מתלוננים זה משפיע יותר ויותר.

ולכן רצוי ואף חובה, על כל תלונה שיש, ואפילו שזה נראה שכרגע אין מה להרוויח
אבל בטווח המיידי ככל שהנהגים ידעו שמיד יש תלונה וזה עובר למשרד התחבורה, אוטומטית הם יתנהגו בהתאם.

שמעתי ממשהו מתוך משרד התחבורה, שהסיבה שאצל החרדים זה המצב בתחבורה,
זה רק בגלל חוסר התלונות.

ולכן כדאי להתלונן תמיד, וכמה שיותר, וע"י כך יפחת הבעיות

• הוסף לסימניות
3 פעמים השבוע זה קרה לי! שאלתי בשכונה וריכזתי עוד כמה תביעות דומות! חייבים לשים להם גבול!!!

הנהג עוצר באמצע הדרך, ללא סיבה הנראית לעין, ואומר שלא יכול להמשיך ליסוע, מוריד הנוסעים.
אחת מהפעמים זה קרה באמצע הכביש ראשי, 20 דק' היינו כלואים, עד שהואיל ברוב טובו ליסוע עד לתחנה הקרובה.
פונה על במה זאת לשכונות נוספות הסובלות מ'אקסטרה' אם יש לכם סיפורים דומים, אנא שלחו אלי!
עם פרטים אישיים שלכם (שם, כתובת, ת.ז.) ופירוט ככל האפשר על קו, תאריך ושעה.
rivka.zaks1 gmail.com

כ"כ אשמח להמלצות למי לפנות עם המידע, הציעו לי לרב מקלב.
קרה לי בדיוק השבוע...

• הוסף לסימניות
שלום אני רוצה להגיד סיפור שהיה לי אתמול נסענו עם קו 57 ובאמצע הנהג עשה ברקס פיתאומי כי הוא התרגז על איזה רכב ואשתי נפלה מהכסא וקבלה מכה אז כשירדנו מהאוטובוס ביקשתי מהנהג פרטים אז הוא לא רוצה להביא לי והתחיל לקלל אז אמרתי לו שאם הוא לא מביא לי פרטים אני מזמין לו משטרה והזמנתי ובנתיים הנהג רוצה ליסוע הוא ניסה ללחוץ גז כשעמדנו בדל אבל האוטובוס לא נסע בגלל שיש איזה מנגנון שאם הדלת פתוח אז אי אפשר ליסוע וחיכתי בקור עד שהמשטרה תגיע וכשהיא הגיעה הם לא רצו לדבר איתנו אפילו שאנחנו הזמינו אותם הם דברו משהו עם הנהג והוא המשיך בנסיעה וגם המשטרה אז התקשרתי אליהם עוד פעם ל100 ואמרתי להם שהזמנתי ניידת אז הם אמרו לי שהוא ייצור איתי קשר טלפוני ואני מחכה עד עכשיו
סיפור הזווי של משטרת חלם לא להאמין

• הוסף לסימניות
שלום אני רוצה להגיד סיפור שהיה לי אתמול נסענו עם קו 57 ובאמצע הנהג עשה ברקס פיתאומי כי הוא התרגז על איזה רכב ואשתי נפלה מהכסא וקבלה מכה אז כשירדנו מהאוטובוס ביקשתי מהנהג פרטים אז הוא לא רוצה להביא לי והתחיל לקלל אז אמרתי לו שאם הוא לא מביא לי פרטים אני מזמין לו משטרה והזמנתי ובנתיים הנהג רוצה ליסוע הוא ניסה ללחוץ גז כשעמדנו בדל אבל האוטובוס לא נסע בגלל שיש איזה מנגנון שאם הדלת פתוח אז אי אפשר ליסוע וחיכתי בקור עד שהמשטרה תגיע וכשהיא הגיעה הם לא רצו לדבר איתנו אפילו שאנחנו הזמינו אותם הם דברו משהו עם הנהג והוא המשיך בנסיעה וגם המשטרה אז התקשרתי אליהם עוד פעם ל100 ואמרתי להם שהזמנתי ניידת אז הם אמרו לי שהוא ייצור איתי קשר טלפוני ואני מחכה עד עכשיו
מספיק לקחת מספר רישוי של האוטובוס.

• הוסף לסימניות
ע”פ הרב קו יש את כל הפרטים.

• הוסף לסימניות
ניתן להתלונן בקלות ומכל מקום
פשוט מתקשרים לטלפון של
*8787 שלוחה 0
ובמקום לשאול איך מגיעים ממקום למקום
פשוט אומרים את הסיפור והם מעבירים הלאה.

תמיד צריך לזכור
עם עצבים לא פותרים בעיות...
פשוט להתקשר למי שצריך ורוב הבעיות נפתרות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה