עזרה ירידה באיכות התמונות של 710 קנון

• הוסף לסימניות
המצלמה שלי 710 של קנון היתה מצלמת נהדר. בחודשים האחרונים אני שמה לב שהאיכות של התמונות שלה ממש ירדה. מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
בדקת את העדשה?
אם היא מתלכלכת אפילו קצת-היא משפיעה באופן מידי על חדות ובהירות התמונות.
ממליצה לנקות אותה עם מטלית מיוחדת (כמו זה שמקבלים ברכישת משקפיים) ולא עם האצבע-שרק מחמירה את המצב.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי ששנו משהו בהגדרות, אבל אולי אחד הילדים...:(
למי ניתן לתת לבדוק את העניין?

• הוסף לסימניות
אני גם מכירה,
היתה לי 720 שאחרי כמה שנים האיכות ירדה פלאים
שמתי לב שזה קורה בכל סדרת ה700, שמעתי מעוד כמה, באסה...

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה ויש ירידה באיכות, קרה לי בסדרה אחרת, שלחתי לתיקון בחנות והביאו לי חדשה.
אמרו לי אז שזה באג ידוע של קנון :(

• הוסף לסימניות
גם לי ירד האיכות ב720 אחרי כמה שנים.
ושמעתי שזה קורה לכולם כמעט...:(:(

• הוסף לסימניות
ככה בנויה מצלמה,
כמו רכב שככל שהוא עושה יותר קילומטרים הוא נשחק, והערך שלו יורד,
כך גם מצלמה,
ככל שמצלמים בה, האיכות הולכת ויורדת.
גם אם חיצונית היא שמורה, ולא קיבלה מכות.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, יש מה לעשות עם זה?
@אלישקף באיזה חנות קיבלת חדש? כמה זמן עבר מאז שקנית?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, יש מה לעשות עם זה?
@אלישקף באיזה חנות קיבלת חדש? כמה זמן עבר מאז שקנית?
חושבת שאמרו שאין מה, לכן החליפו

לפני כמה שנים, באיזו חנות במרכז שקנינו דרך האתר, לא זוכרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה