דרוש מידע ירידה בהיקפים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בעיקר תרגילי חיטוב ואירובי.
בחוגים\מכוני כושר לעיצוב הגוף.
יש תרגילים מסויימים מאד לכל איזור.

• הוסף לסימניות
בעיקר תרגילי חיטוב ואירובי.
בחוגים\מכוני כושר לעיצוב הגוף.
יש תרגילים מסויימים מאד לכל איזור.
איזה מכונים טובים יש בירושלים שלא צריך להירשם מראש?

• הוסף לסימניות
שאלה שלי-
כמה קילו זה 4.5 ס"מ?
זה לא קילו, זה יחיטוב.
אני הוספתי התעמלות. המון. ומגוונת.
מלבד עליה בביצועים ואיכות חיים- ירדתי מידה. (לא בדקתי היקפים.)
מבחינת משקל- לא ירדתי הרבה בכלל. (2-3 קילו, פעם שמעתי שבשביל לרדת מידה צריך 5 קילו)

• הוסף לסימניות
גם הליכות עוזרות מאד בירידת היקפים (אפילו שבמשקל לא רואים ירידה)
להתמיד כל יום לפחות 3/4 שעה

• הוסף לסימניות
חדר כושר הכי מנסיון
ויש לי תרגיל שמש הוריד לי את הבטן. בזרועות ניתן להוריד ע"י משקולות
לא תמיד צריך להשקיע הרבה כסף,זמן,כח בשביל לרדת במשקל

• הוסף לסימניות
4 ס"מ
ע"י התעמלות משולבת גם העלאת סיבולת לב ריאה (כמו הליכה)
וגם עיצוב/פילאטיס
בהתמדה
ולא רק פעם בשבוע
מגיעים יפה מאד לתוצאות רצויות

כמובן כדאי לשלב גם תזונה אבל בלי היסטריה, צום ועונשים

אני יודעת שאולי יתעצבנו עלי עכשיו, אבל באמת אני כותבת מידיעה ומנסיון וכי התורה חסה על ממונם של ישראל
וגם "ונשמרתם"

לא ממליצה על כל מיני משקאות ודברים שמנקים את הגוף או מוסיפים תזונה במקום אוכל
לא ראיתי שזה באמת מחזיק מעמד לאורך זמן
וגם כדאי להיזהר עם זה מבחינה בריאותית

מומלץ לפני כל דיאטה להתייעץ ולברר טוב טוב
לשאול תזונאית מוסמכת ולא כאלה שמוכרות מוצרים או למדו "שיטה" בלי ידע אמיתי עמוק ונכון של דיאטנית/תזונאית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה