דרוש מידע ירידה במשקל ללא דיאטה הייתכן ???

• הוסף לסימניות
למה נראה לכם שזה לא קשור לרגש?
כמובן אחרי ששוללים כל בעיה פיזית אחרת (שבדר"כ גם מגיעה על בסיס רגשי אבל עמוק יותר)
המוציא מחברו...
אני רואה שהבעיה אצלי מתחיל מהיסוד;)
אני צריכה קודם להאמין שכל בעיה פיזית מגיע מבסיס רגשי:)

• הוסף לסימניות
אני רואה שהבעיה אצלי מתחיל מהיסוד;)
אני צריכה קודם להאמין שכל בעיה פיזית מגיע מבסיס רגשי:)
כן כן :D:D:D:D
המטפלים רגשיים מאוד מאוד ממליצים על כיוון חשיבה כזו .... זה מאוד עוזר להם בחשבון הבנק שאנו נחשוב שהחור בבנק שלנו נובע מקושי נפשי וצורך בטיפול.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
כמה זמן את לוקחת? מאחלת לך שימשיך להשפיע עליך במינון הזה אבל בד"כ מהר מאוד מגיעים למינון המלא.
והמינון המלא עולה לך 400 בחודש(שזה עדיין פחות מה500 שאני משלמת)
בלי קשר למחיר... שודאי עולה יחד עם המינון;)
לדעתי אפשרי לסחוב אפילו שנה בלי להגיע למינון המלא בטיפול מותאם ואישי

אבל עדיין טיפול אישי גם הוא יקר.. רק מרוויחים שהתרופה משפיעה לאורך זמן והירידה יותר משמעותית

• הוסף לסימניות
כן כן :D:D:D:D
המטפלים רגשיים מאוד מאוד ממליצים על כיוון חשיבה כזו .... זה מאוד עוזר להם בחשבון הבנק שאנו נחשוב שהחור בבנק שלנו נובע מקושי נפשי וצורך בטיפול.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
אסביר את עצמי יותר קצת
אני לא בטוחה ומשכנעת שמה ש @מציאותית אומרת שכל דבר נובע מבסיס רגשי, זה לא נכון
אולי זה באמת ככה
אני פשוט לא משכנעת גם שזה כן נכון
אדרבה אשמח לשכנוע שהכל נובע מבסיס רגשי

• הוסף לסימניות
בדיוק כך.
כמה זמן את לוקחת? מאחלת לך שימשיך להשפיע עליך במינון הזה אבל בד"כ מהר מאוד מגיעים למינון המלא.
והמינון המלא עולה לך 400 בחודש(שזה עדיין פחות מה500 שאני משלמת)
לא בעצמי..
אני תומך בקבוצת משתמשים
יש שם משתמשים עד שנה
ועל חלקם מינון 3 כבר כמעט לא משפיע
אין כרגע פתרון לאף אחד למרות שבארה''ב מותר מינון גבוה יותר

אולי לבקש מרופא המטפל מרשם לאזומפיק ללא חתימה דיגיטלית ולנסות להשיג בבתי מרקחת פרטיים

• הוסף לסימניות
אסביר את עצמי יותר קצת
אני לא בטוחה ומשכנעת שמה ש @מציאותית אומרת שכל דבר נובע מבסיס רגשי, זה לא נכון
אולי זה באמת ככה
אני פשוט לא משכנעת גם שזה כן נכון
אדרבה אשמח לשכנוע שהכל נובע מבסיס רגשי
זה השאלה ממי את רוצה להשתכנע מצד של המטפלים מהצד של המטופלים ????;)

לא שולל את זה כלל שהרבה מאוד דברים נובעים מבסיס רגשי בפרט בדור שלנו ....
אבל מצד שני אמור להיות לזה גבול מסיים גם אם זה נכון לא ייתכן שכל דבר זה נפשי ויטופל בדרך טיפול רגשי כי אף פעם לא נגמור עם זה....
אז דברים הגובלים בנפש בצורה ישירה מובן לגמריי אבל כל דברר ??? גם בעקיפין הכל נפשי ???
למשל כאן ... השמנה אוליי תיתכן ממצב נפשי אבל הטיפול להורדת משקל [גם כשהסיבה לכך היא מצב נפשי ] גם עובר דרך טיפול רגשי ?! יצא מהפרופורציה לדעתי....

• הוסף לסימניות
זה השאלה ממי את רוצה להשתכנע מצד של המטפלים מהצד של המטופלים ????;)

לא שולל את זה כלל שהרבה מאוד דברים נובעים מבסיס רגשי בפרט בדור שלנו ....
אבל מצד שני אמור להיות לזה גבול מסיים גם אם זה נכון לא ייתכן שכל דבר זה נפשי ויטופל בדרך טיפול רגשי כי אף פעם לא נגמור עם זה....
אז דברים הגובלים בנפש בצורה ישירה מובן לגמריי אבל כל דברר ??? גם בעקיפין הכל נפשי ???
למשל כאן ... השמנה אוליי תיתכן ממצב נפשי אבל הטיפול להורדת דיאטה גם עובר דרך טיפול רגשי ?! יצא מהפרופורציה לדעתי....
הסבר הגיוני:)

• הוסף לסימניות
מתי שרעבים לוקחים מסטיק לפה עוזר פלאים
שמעתי ממישהי שהיה לה רצון לרדת במשקל בגיל כמעט 60 ועוד מחתנת ילדים
ולמדתי ממנה.....
אכלה שלוש ארוחות מסודרות ביום הליכות מתי שממש רוצים לנשנש מסטיק
ושקט תוך תקופה קצרה ירדה 15 ק''ג

העיקר שתמיד נהיה @מחייך תמיד....

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר אכילה רגשית? כן!!! (גם לרזים!! כידוע האוכל מנחם את כולם :p)
מה ההסתברות שהיא מצריכה ייעוץ?

יתכן שיש מצבים נפשיים שמתבטאים בעליה במשקל, וזה כל אחד צריך להרגיש בתוכו
האם הוא נמצא שם.

אם הבן אדם רגוע ו"מחייך תמיד" ;) אז שיבין שזה עניין לעבודת 'המידות' שלו עצמו ולא סיבה לייעוץ....

• הוסף לסימניות
לא בעצמי..
אני תומך בקבוצת משתמשים
יש שם משתמשים עד שנה
ועל חלקם מינון 3 כבר כמעט לא משפיע
אין כרגע פתרון לאף אחד למרות שבארה''ב מותר מינון גבוה יותר

אולי לבקש מרופא המטפל מרשם לאזומפיק ללא חתימה דיגיטלית ולנסות להשיג בבתי מרקחת פרטיים
כמובן. הגבתי לזו שאתה הגבת לה. חיזקתי את דבריך.
אני לוקחת סקסנדה במינון המלא כבר כמה חודשים וזה אכן כמעט לא משפיע כבר.

(ומה שכתבתי אזומפיק התכוונת לסקסנדה? וכן להיפך? בארהב מאושר יותר מ3 מ"ג לסקסנדה?
ידוע לי על הויגוביי=אוזמפיק)

• הוסף לסימניות
מתי שרעבים לוקחים מסטיק לפה עוזר פלאים
שמעתי ממישהי שהיה לה רצון לרדת במשקל בגיל כמעט 60 ועוד מחתנת ילדים
ולמדתי ממנה.....
אכלה שלוש ארוחות מסודרות ביום הליכות מתי שממש רוצים לנשנש מסטיק
ושקט תוך תקופה קצרה ירדה 15 ק''ג

העיקר שתמיד נהיה @מחייך תמיד....
להמר שמדובר בדיאטה ראשונה? :LOL:

• הוסף לסימניות
כמובן. הגבתי לזו שאתה הגבת לה. חיזקתי את דבריך.
אני לוקחת סקסנדה במינון המלא כבר כמה חודשים וזה אכן כמעט לא משפיע כבר.

(ומה שכתבתי אזומפיק התכוונת לסקסנדה? וכן להיפך? בארהב מאושר יותר מ3 מ"ג לסקסנדה?
ידוע לי על הויגוביי=אוזמפיק)
אכן בארה''ב מ וו תר יותר מ 3
התכוונתי לעבור לאזומפיק במקום סקסנדה אבל זה תהליך שלא תמיד מצליח תלוי ברופא המאשר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה