- הוסף לסימניות
אחת מהדיאטות שעשיתי...שיטת איזי דיאט - מכירים פה? יום אדום יום ירוק
אשמח לשמוע בנושא![]()
ירדתי 6 ק"ג, עליתי חזרה 10 ק"ג
חוץ מזה דיאטה נחמדה עם הרבה אוכל מגוון....
אחת מהדיאטות שעשיתי...שיטת איזי דיאט - מכירים פה? יום אדום יום ירוק
אשמח לשמוע בנושא![]()
אפשר פירוט (מה זה, מה זה אומר, ואיך זה משפיע?)זריקות סקסנדה .
זה זריקות שמדכאות תאבוןאפשר פירוט (מה זה, מה זה אומר, ואיך זה משפיע?)
מה זה גם? באיזו עוד שיטה משתמשים בזה?סלים פיט משלבת גם מוצרי הרבלייף
?יש את העיסוי הלמפתי והאלקטרודות - יורדים המון וכמעט בלי מאמץ
משהו מטורףףף והזוי
שווה לנסות
@m3בלת"ק
זריקות סקסנדה .
מומלץ !!! בדקי זאת מול הדיאטנית בקופה כי עם סבסוד של הקופה המחיר זול בהרבה
הייתי אצלה פעםהיא אחראית על זה, זה שלה המכון, אפשר להתקשר ולשמוע פרטים
קוראים לה חני, והיא נמצאת ברב שפע - 0548480253
תוצאות מדהימות והרגלי אכילה נורמלים!!!אל תבינו אותי לא נכון
היא מאוד טובה במה שהיא עושה
אבל זה תהליך
שלוקח זמן וכסף
בדרך כלל יש תוצאות מאוד יפות!
משהי פה ניסתה בדיקת רוק גנטית שאומרת ומפרטת איזה מזונות טובים ואיזה לא, מה מתפרק בגוף ומה לא...
אשמח לשמוע
ממש לא כדאי חבל על הכסף.משהי פה ניסתה בדיקת רוק גנטית שאומרת ומפרטת איזה מזונות טובים ואיזה לא, מה מתפרק בגוף ומה לא...
אשמח לשמוע
את יכולה לקשר ביננו? יש לי כמה שאלותשמעתי על מישהי קרובה שעשתה והצליחה
וירדה יפה,
רק כמובן מהתנזרות לחלוטין מהמאכלים שאסרו עליה.
מניסיון? אודה אם תפרטיממש לא כדאי חבל על הכסף.
את יכולה לקשר ביננו? יש לי כמה שאלות
אפשר בפרטי או במייל rinatakad גימייל
mygenes.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //