אני לא חושבת שזה מוסרי שתענה לך כי אם הסופרת היתה רוצה היתה נכנסת וכותבת בעצמה, ואם היא לא מעוניינת להחשף זכותה המלאה
יש לי מושג,
למה ברור?ברור ששם בדוי.
בראיון שהיה איתה בקראט היה כתוב שהשם בדוי.למה ברור?
לפחות העברת לה גם את התגובות הטובות?תגובת הסופרת:
מבינה שלא כל אחד מתחבר לכל סגנון.
האהדה שהטור קיבל מצביע על כך שהוא היה אהוד במיוחד. מי שלא התחברה/אהבה זכותה. להיות אתמול שם בדוכן ולראות תגובות של קוראות נלהבות שלא ידעו מי אני ולא חלמו שהכותבת עומדת מולן היה מרגש ממש ומוכיח מעל לכל שהטור היה מוצלח מאוד, מחבר.
יש בזה משהו שהיא יכלה למלא עוד 100 טורים גם על המסביב ואז להרויח יותר כסף מהכתיבה ומההפצהלי כן הפריע קצת שהטור היה בעיקר דיווח (נכון בנימה אישית והומור) על הפרוצדורות הרפואיות
ולא מעבר. לא מה היה עם הילדים, איך הם הגיבו והתמודדו. מי טיפל בבית ובילדים בכל האשפוזים הארוכים
שפרה עצמה, עבדה קודם? הפסיקה לעבוד? איפה החברות האחיות האמא?
איפה כל העולם מסביב מעבר לשפרה ובעלה???
בדיוק מה שאני חושבתאני אוהבת לתת את הטור הזה כדוגמה לטור טוב.
לא מתנשא, לא מתלהב מעצמו, לא מתמסכן, לא ממחזר.
פשוט טור אישי. מרגישים שהוא אישי, עם מינון מדויק של כאב והומור. יש בו תוכן ולכן הוא לא צריך לעוף על עצמו עם תיאורים ודרמות או מריחות בלתי נגמרות.
אה, הוא גם לא מטיף. זה גם חשוב בימינו אנו.
יש למישהי להעלות את הכריכה?
עכשיו יותר ברור?תודה שהתאמצת להעלות!!
למרות שהתמונה לא מאוד איכותית, נראה כריכה מעניינת!
עכשיו יותר ברור?
צפה בקובץ המצורף 499638
לא צילמתי, סרקתי
הראשון מהעיתון היומי, השני מקראט
מכיוון שזה מודפס על כרומו זה יותר ברור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים