יש לי כמה שאלות,הסגנון זה בעיקר ישיבה בלי סטיגמות, וכאלה שנשבר להם קצת מהסטיגמות הישיבתיות, ושמים דגש יותר על צד העבודה והרגש הרוחני,
אם יש שאלות ספצפיות אני אפשר לשאול..
יש לי כמה חברים שלמדו שם, תשלחו לי בפרטי ואני אתן לך מספריםיש לי כמה שאלות,
לברר על בחור מסויים, וכן על הישיבה יותר לעומק.
אין לי הודעות פרטיות...
אז לא חושבת שהם ידעו לתת פרטים כי הבחור הזה דיי חש שם.יש לי כמה חברים שלמדו שם, תשלחו לי בפרטי ואני אתן לך מספרים
יש לי חבר שהיה שם לפני כמה חודשים לא יודע אם יכיר אותו, אבל וואדאי יוכל להפנות אותך למישהו שמכיר אותו,אז לא חושבת שהם ידעו לתת פרטים כי הבחור הזה דיי חש שם.
ואין לי פרטי..
יש לכם מנוי פרימיום תוכלו לשלוח הודעה פה באתר?יש לי חבר שהיה שם לפני כמה חודשים לא יודע אם יכיר אותו, אבל וואדאי יוכל להפנות אותך למישהו שמכיר אותו,
תשלחי לי מייל ל 4252066 שטרודל וכו'
האם הבחורים מחזיקים מכשירים כשרים?הסגנון זה בעיקר ישיבה בלי סטיגמות, וכאלה שנשבר להם קצת מהסטיגמות הישיבתיות, ושמים דגש יותר על צד העבודה והרגש הרוחני,
אם יש שאלות ספצפיות אני אפשר לשאול..
מכשירים כשרים כן,האם הבחורים מחזיקים מכשירים כשרים?
האם מרשים לעשות רישיון שם?
איך היציאות הביתה בשבתות ?
אשמח למידע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים