דרוש מידע ישיבת תל ציון

• הוסף לסימניות
מה סגנון הבחורים שם?
יש כאן משהו שמכיר אישית? ויכול לתת מידע..?

• הוסף לסימניות
הסגנון זה בעיקר ישיבה בלי סטיגמות, וכאלה שנשבר להם קצת מהסטיגמות הישיבתיות, ושמים דגש יותר על צד העבודה והרגש הרוחני,
אם יש שאלות ספצפיות אני אפשר לשאול..

• הוסף לסימניות
הסגנון זה בעיקר ישיבה בלי סטיגמות, וכאלה שנשבר להם קצת מהסטיגמות הישיבתיות, ושמים דגש יותר על צד העבודה והרגש הרוחני,
יש לי כמה שאלות,
לברר על בחור מסויים, וכן על הישיבה יותר לעומק.
אין לי הודעות פרטיות...

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שאלות,
לברר על בחור מסויים, וכן על הישיבה יותר לעומק.
אין לי הודעות פרטיות...
יש לי כמה חברים שלמדו שם, תשלחו לי בפרטי ואני אתן לך מספרים

• הוסף לסימניות
אז לא חושבת שהם ידעו לתת פרטים כי הבחור הזה דיי חש שם.
ואין לי פרטי..
יש לי חבר שהיה שם לפני כמה חודשים לא יודע אם יכיר אותו, אבל וואדאי יוכל להפנות אותך למישהו שמכיר אותו,
תשלחי לי מייל ל 4252066 שטרודל וכו'

• הוסף לסימניות
האם הבחורים מחזיקים מכשירים כשרים?
האם מרשים לעשות רישיון שם?
איך היציאות הביתה בשבתות ?
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
האם הבחורים מחזיקים מכשירים כשרים?
האם מרשים לעשות רישיון שם?
איך היציאות הביתה בשבתות ?
אשמח למידע
מכשירים כשרים כן,
דברים אחרים יחסית חופשי ביחס לרוב הישיבות אבל אין לי נתונים מדוייקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה