דרוש מידע ישיר למהדרין- ההזמנות מבוטלות??

• הוסף לסימניות
עשינו הזמנה מישיר למהדרין שאמורה להגיע בתחילת שבוע הבא.
אני שומעת ממישהו שהזמי שהם ביטלו את כל ההזמנות כי כל עובדי הסניף נכנסו לבידוד.

מישהו שמע משהו??
יש אופציה חילופית?
מה עושים??

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי שם ואמור להגיע שבוע הבא ביום שני אימאלה הצילו הסתמכתי על זה כל הזמן תעדכנו מה קורה ומי שיכול להעלות קישורים לאתרים זמינים בבני ברק עם משלוח אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
ואם קבלנו הזמנה אסור להשתמש?
(דווקא לי ענו היום ולא אמרו לי כלום)
זה נשמע כמו פייק ניוז?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בארות יצחק

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי להזמין למשלוח, וכבר מהבוקר אין אפשרות. רק איסוף עצמי. וגם זה רק בערב בדיקת חמץ.

• הוסף לסימניות
שימו לב
מישהו כתב באשכול השני שזה פייק
צריך לבדוק

• הוסף לסימניות
לא פייק
אני הזמנתי שבוע דעבר הזמנה להיום בערב והתקשרו לבטל אותה...

• הוסף לסימניות
אני פתחתי הזמנה ל12.04 חול המועד. עדיין לא התקשרו לבטל

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי באשכול סמוך, שוחחתי הערב עם מנהל משם, יהודי חסידי אמין, והוא טוען שמדובר בפייק מוחלט. ליתר בטחון אנסה לשוחח איתו מחר בבוקר שוב. אם אצליח לתפוס אותו, אדווח מיד בע"ה.
(חוסר במוצרים מסויימים יכול להיות בהחלט, לא רק בעת קורונה)

• הוסף לסימניות
לי הגיע אתמול משלוח
ונראה לי שעבדו עלי - אולי לכם יש מידע
הם לא רצו להעלות את הדברים למעלה
בטענה ש משרד הבריאות אמר להם לא להיכנס לתוך בניינים - "ועוד ביקשו טיפ"
יש למישהו מושג אולי הם עבדו עליי

• הוסף לסימניות
גם לי הביאו עד הכניסה לבנין ולא העלו הביתה
התקשרו שנרד לקחת

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי להיום בערב
אעדכן פה אם הגיע.
ה' יעזור שכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה