יעקב גרפיקה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
נ נח... מדליק!נכתב ע"י יעקב גרפיקה;1187556:
לאסתם להבנה..
זה אמור להיות מקום דתי?
נכתב ע"י אסתר10;1187849:מעטים הם המקצועיים שם.
רובם ערכו את המודעה בוורד...
מה לא מובן? תחרות שהוקדמה ב35 שנה...נכתב ע"י לאהלה ג;1188521:מה זה?
מישהו מוכן להסביר?
אשמח...
נכתב ע"י itzuvim;1188539:מה לא מובן? תחרות שהוקדמה ב35 שנה...
בהצלחהנכתב ע"י לאהלה ג;1188543:ועל מה התחרות?
יש עוד פרטים?
נכתב ע"י sarit_f;1188581:הייתי חייבת להעלות את זה..
מה אתם מבינים מזה?
לי זה נראה אנטישמי להחריד, ומעיד על המצב המזעזע שאנחנו נמצאים בו היום
נכתב ע"י עסיסי;1188584:מצאתי את המודעה הזאת באתר התחרות.
למישהו יש הסבר מה זה אמור להביע ?
האם זה מה שאני חושב.... ?
נכתב ע"י עסיסי;1188584:מצאתי את המודעה הזאת באתר התחרות.
למישהו יש הסבר מה זה אמור להביע ?
האם זה מה שאני חושב.... ?
נכתב ע"י sarit_f;1188581:הייתי חייבת להעלות את זה..
מה אתם מבינים מזה?
לי זה נראה אנטישמי להחריד, ומעיד על המצב המזעזע שאנחנו נמצאים בו היום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים