כללי ישראל בת 100 > תחרות מעניינת>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiscagi;1188610:
כנראה שלא ראיתם את זה..
בע"ה הכל יתהפך לטובה!
וד"א, יש שם כרזות שמראות ההיפך. אולי זה ההזדמנות שלכם- שלנו לעשות משהו אחר שישפיע!
תסלח לי זו מודעה מזעזעת לא פחות

• הוסף לסימניות
עיזבו אתכם, זה אתר שמאלני לגמרי...!

• הוסף לסימניות
רוב המודעות שם שליליות. כמו אי השגת שלום מדומה, חשש מה(יהדות)חרדים/התחרדות וכו'

• הוסף לסימניות
לפי ידיעתי:
יש קבוצה גדולה של גרפיקאיות חרדיות שנרשמו על מנת לשלוח כרזות
יהיה מענין לעקוב....

• הוסף לסימניות
בלי קשר לתחרות, האתר מעוצב מעולה!

• הוסף לסימניות
המזעזע הוא על האתר בעצמו שהסכים להעלות כרזה שמתאימה יותר ל'דר שטירמר'

• הוסף לסימניות
כנראה שלא ראיתם את זה..
בע"ה הכל יתהפך לטובה!
וד"א, יש שם כרזות שמראות ההיפך. אולי זה ההזדמנות שלכם- שלנו לעשות משהו אחר שישפיע!

לא מדובשך ולא מעוקצך...

'לא תודה' על חיבוקי הדוב הלא רצויים!

• הוסף לסימניות
לדעתי קשה לדעת מה בדיוק התכוון המעצב...
בכלל, הרבה מהכרזות שם מצריכות הסבר, והרבה פעמים ממש לא ברור מי נגד מי...
אולי זה כמו שהבנו :eek:, אבל אולי לא

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה איך חרדים מעיזים להשתתף בתחרות כזו...
שגם מיקום התערוכה לא מתאים בכלל לרוחנו...
רחמנא ליצלן.

• הוסף לסימניות
כנראה שלא ראיתם את זה..
בע"ה הכל יתהפך לטובה!

במטותא,
גם זה סטראוטיפי.

מה שנקרא (אולי) בתום לב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פְרוּט;1188681:
לדעתי קשה לדעת מה בדיוק התכוון המעצב...
בכלל, הרבה מהכרזות שם מצריכות הסבר, והרבה פעמים ממש לא ברור מי נגד מי...
אולי זה כמו שהבנו :eek:, אבל אולי לא

המעצב התכוון בדיוק למה שכל אחד מבין, וזו כרזה אנטישמית לכל דבר וענין.
ואם כבר אתה מחפש לדון לכף זכות, לא זו הדרך.
בסה"כ חילוני מנותק שלא יודע בכלל מה זה חרדים, רק למד מיאיר לפיד שהכפשת החרדים יכולה להפוך גם בן אדם אפס למטאור פוליטי.

• הוסף לסימניות
זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בזה.

יש כאן תופעה באתר שמאד מפריעה לי, כל דבר שמעלים והוא קצת לא מוצא חן בעיני משהו מתחיל ויכוח אם זה טוב, לא טוב, למה, ככה וכו.. לא נח לך האשכול שהעלו, לא מתאים לך מסיבות מסוימות - דלג עליו. למה להראות לכל אחד את האידאולוגיות שלך? התגובות פה מראות בדיוק מי הוא כל אדם לא חבל שתחשפו אתכם. (אמור לי מה ניקך אומר לך מי אתה).

• הוסף לסימניות
לא בדיוק, ברכה. יש כאן אנשים שמחוברים אך ורק לאתר הזה כי הוא שומר פחות או יותר על צורה חרדית. ברגע שמישהו שלא יודע/ לא מבין/ לא חושב מעלה כאן משהו לא לענין מבחינת צביון האתר ראוי להעמיד את הדברים על מקומם. אני באופן אישי חושבת שנעים יותר לפנות לניק באשכול או בהודעה פרטית מאשר לצלצל לו מאחורי הגב "הודעה רעה". אבל כמובן זה ענין של טעם.

• הוסף לסימניות
א)
לא דיברתי דווקא על האשכול הזה יש לאחרונה הרבה אשכולות באותה המגמה וכשנתקלתי באשכול הזה לא יכלתי שלא להפנות את תשומת הלב לזה.
ב)
אני גם בדעה שלך מי שיש לו דעה כלשהי לגבי הנושא שלא מהצד הגרפי / עיצובי יכול לפנות אל האדם בהודעה אישית ואם זה משהו שמפריע שיוריד את ההודעה.

וזה המקום להפנות את תשומת הלב של כולנו.

• הוסף לסימניות
מרגישה חובה להגיב:
זוועה!
(עשה לי מאד רע לראות את זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;1188797:
המעצב התכוון בדיוק למה שכל אחד מבין, וזו כרזה אנטישמית לכל דבר וענין.
ואם כבר אתה מחפש לדון לכף זכות, לא זו הדרך.
בסה"כ חילוני מנותק שלא יודע בכלל מה זה חרדים, רק למד מיאיר לפיד שהכפשת החרדים יכולה להפוך גם בן אדם אפס למטאור פוליטי.

ממש לא התכוונתי לדון לכף זכות אף אחד... רק השאלה שלי האם המצב הדמיוני שמובע בכרזה הוא משאלה של היוצר או הפוך - אזהרה וקריאה למתן את היחס לחרדים כדי שלא נגיע למצב כזה... וכמו"כ תהיתי האם בטוח שיש פה אמירה דווקא לגבי חרדים.

• הוסף לסימניות
האמירה אכן על החרדים אפשר לראות ברקע בחור "לבוש שחור"

• הוסף לסימניות
סליחה מכל הדורשים כאן לא להגיב למה שלא נראה לנו... (איפה נגיב אם לא פה?)
הכרזה הראשונה פשוט מזעזעת!!
(השניה, מנקודת מבט חילונית אפשר עוד להבין למה הוא כתב, לא מסכימה עם זה כמובן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1188633:
תסלח לי זו מודעה מזעזעת לא פחות

זה מה שכתבתי- "לכל המזועזעים, כנראה שלא ראיתם את זה", היינו- גם זה מזעזע.

לא מדובשך ולא מעוקצך...

'לא תודה' על חיבוקי הדוב הלא רצויים!
זה לא קשור לחיבוקי דוב. אם כרגע המצב בארץ שלנו הוא שכל אחד שונא את השני, לא מנסה להבין אותו ו"יורד" עליו, אז בע"ה התפילה שלנו היא שהכל יתהפך לטובה- שתהיה אהבה והבנה בין כולם ושלא יהיו מודעות כאלה שמנציחות את השנאה והניכור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה