באיזה תוכנה יש את האפשרות הנ"ל?נכתב ע"י קורס;544417:בתפריט עריכה ישנה אפשרות בשם: המר לטקסט.
זה לא נמצא בכל התוכנות, ואני לא מוצא את זה עכשיו בתוכנה שפתוחה אצלי, אך השתמשתי בזה בעבר.
גם אחרי שהחץ נהפך לסמן ואני בוחר את הטקסט הוא לא נותן לי להעתיק אותו! אין בכלל אפשרות כזו וגם ctrl+c לא עובדנכתב ע"י גולד;544490:פשוט מאוד
דבראשון בשביל להוצי טקסט מpdf , צריכים להכניס אותו חי לפדאף , אם אכן כך , יש'ך אפשרות להוציא טקסט בצורה הכי פשוטה:
אם אתה פותח ב-adoeb reader , ברגע שאתה עומד על הטקסט, החץ נהפך לסמן , אתה פשוט בוחר את כל הטקסט ומעתיקו לכל מסמך אחר...
אם אתה פותח באקרובט יש כלי למעלה עם ציור של חץ וסמן שחורים , תלחץ עליו ותסמן את הטקסט הרצוי;
יתכן ויש דרכים יותר מקצועיות להפוך לגמרי לקסט , אני לא יודע, אבל זה עובד יופי
אני לא צריך תמונה של הטקסט אני צריך טקסט חי בשביל לתרגם אותו...נכתב ע"י חץ גראפיק;544593:ישנה אפשרות לצלם את הטקסט ע"י הלצן בתמונה של מצלמה ולהדביק אותו היכן שאתה רוצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים