כללי יש אפשרות להוציא טקסט מPDF??

• הוסף לסימניות
יש לי חוזה בהונגרית שאני צריך לתרגם אותו לעברית ע"י אחת מתוכנות התרגום (אני לא צריך תרגום מדויק...) השאלה היא האם אפשר להוציא את הטקסט מהPDF ולהדביק אותו במקום אחר

• הוסף לסימניות
בתפריט עריכה ישנה אפשרות בשם: המר לטקסט.
זה לא נמצא בכל התוכנות, ואני לא מוצא את זה עכשיו בתוכנה שפתוחה אצלי, אך השתמשתי בזה בעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;544417:
בתפריט עריכה ישנה אפשרות בשם: המר לטקסט.
זה לא נמצא בכל התוכנות, ואני לא מוצא את זה עכשיו בתוכנה שפתוחה אצלי, אך השתמשתי בזה בעבר.
באיזה תוכנה יש את האפשרות הנ"ל?

• הוסף לסימניות
adobe reader

תפריט קובץ - שמור כמלל

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח...
השורה של save as>text מסומנת באפור והיא לא זמינה

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד
דבראשון בשביל להוצי טקסט מpdf , צריכים להכניס אותו חי לפדאף , אם אכן כך , יש'ך אפשרות להוציא טקסט בצורה הכי פשוטה:
אם אתה פותח ב-adoeb reader , ברגע שאתה עומד על הטקסט, החץ נהפך לסמן , אתה פשוט בוחר את כל הטקסט ומעתיקו לכל מסמך אחר...
אם אתה פותח באקרובט יש כלי למעלה עם ציור של חץ וסמן שחורים , תלחץ עליו ותסמן את הטקסט הרצוי;

יתכן ויש דרכים יותר מקצועיות להפוך לגמרי לקסט , אני לא יודע, אבל זה עובד יופי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;544490:
פשוט מאוד
דבראשון בשביל להוצי טקסט מpdf , צריכים להכניס אותו חי לפדאף , אם אכן כך , יש'ך אפשרות להוציא טקסט בצורה הכי פשוטה:
אם אתה פותח ב-adoeb reader , ברגע שאתה עומד על הטקסט, החץ נהפך לסמן , אתה פשוט בוחר את כל הטקסט ומעתיקו לכל מסמך אחר...
אם אתה פותח באקרובט יש כלי למעלה עם ציור של חץ וסמן שחורים , תלחץ עליו ותסמן את הטקסט הרצוי;

יתכן ויש דרכים יותר מקצועיות להפוך לגמרי לקסט , אני לא יודע, אבל זה עובד יופי
גם אחרי שהחץ נהפך לסמן ואני בוחר את הטקסט הוא לא נותן לי להעתיק אותו! אין בכלל אפשרות כזו וגם ctrl+c לא עובד

• הוסף לסימניות
וגם אם זה מעתיק זה יוצא משובש

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שמתלבשת על האקרובט ושמה פיצטופ יש לה המון אפשרויות שכדאי לכל גרפיקאי להתמצא בהן, התוכנה הזאת מקלה על החיים ועושה תיקונים קוסמטיים לקבצי PDF.

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות לצלם את הטקסט ע"י הלצן בתמונה של מצלמה ולהדביק אותו היכן שאתה רוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חץ גראפיק;544593:
ישנה אפשרות לצלם את הטקסט ע"י הלצן בתמונה של מצלמה ולהדביק אותו היכן שאתה רוצה
אני לא צריך תמונה של הטקסט אני צריך טקסט חי בשביל לתרגם אותו...

• הוסף לסימניות
כנראה שעורכי המסמך המקורי נעלו אותו מפני עריכה

אתה צריך לעשות את זה בתוכנת OCR חיצונית

• הוסף לסימניות
איזה תוכנות acr יש?

• הוסף לסימניות
אם הטקסט - חי, והקובץ לא נעול (לא מסתבר שכן),
ונסגר ע"י תוכנה נורמלית (לא תג), ניתן להוציא את הטקסט.
תיכנס לAdvanced Editing, ותוכל לראות עד כמה הוא חי.
או תעלה את הקובץ וינסו לעזור.

יש OCR מובנה בתוך אקרובט, ויש כמובן הרבה נוספים.
כמו ReadIris, ליגטורה, ועוד הרבה.
לשפת הונגרית, אני מאמין שניתן למצוא ברשת תוכנה חינמית שתעשה לך את העבודה כמעט 100%

• הוסף לסימניות
ונתנו, האפשרות "שמור כטקסט" מבוטלת אצלו, משמע שהקובץ נעול או סרוק.
לכן חייב להשתמש ב OCR חיצוני ולא במובנה של אקרובט.

לגבי קבצים שנוצרו בתג, אפשר לשמור את הטקסט שלהם, ובחיפוש והחלפה לשחזר את הקידוד המקורי של הטקסט.
כמדומני שקרש כתב מאקרו שמבצע את ההחלפה הזאת

• הוסף לסימניות
יש תכונות שנעולות ב-READER כברירת מחדל ובאקרובט המלא הן פתוחות. נראה לי שזו אחת מהן. צריך לנסות באקרובט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה