התייעצות יש אפשרות לעבוד בפרפריה ולשמור על עקרונות חשובים?

• הוסף לסימניות
בד"כ, בעיקר בטלפנות ושות' הגישה במחשב מוגבלת לתוכנת העסק בלבד.
בשביל שלא לאפשר לעובדים לגלוש ע"ח זמן העבודה
לדעתי, את יכולה לשאול בראיון, בצורה מכובדת ונעימה, מאמינה שבהרבה מהמקומות יגידו לך שממילא אין גישה חופשית לאינטרנט.

• הוסף לסימניות
ממש כך.
עובדה עצובה.
איך יתכן שקו אדום הגיוני אחצה בשביל עבודה?!
אבל נתנו כאן טיפים מעולים שכדאי למפת''ח לאמץ -להדריך את המחפשים עבודה בצורה הזו.
דומני שכל יועצי התעסוקה החרדיים מכירים את הדברים הנ"ל, והיטב.

• הוסף לסימניות
דומני שכל יועצי התעסוקה החרדיים מכירים את הדברים הנ"ל, והיטב.
לא משנה באיזה סניף בדרום הייתי וממש לא הדריכו ככה..
פשוט אמרה לי 'זאת בעיה' - אני מבינה.
יתכן שזה משתנה בין יועץ למשנהו.

• הוסף לסימניות
בדרום הם לא כל כך מכירים את צרכי החרדים

• הוסף לסימניות
איזה הדרכה שקיבלת כאן היתה יכולה לעזור לך בפועל?
אם לא קשה לך, אני מאד אשמח אם תפרטי.

• הוסף לסימניות
איזה הדרכה שקיבלת כאן היתה יכולה לעזור לך בפועל?
אם לא קשה לך, אני מאד אשמח אם תפרטי.
לדבר עם המעסיק בהמשך בצורה מכובדת ונעימה (שישרת גם את האינטרס שלו) על העניין הזה ואף להציע ששרות הסינון יהיה על חשבוני.
כפי שאמרתי שמעתי שועדת הרבנים לביצור חומות הדת עוזרת להתנהל עם מעסיקים ולשכנע שזה טוב לעובד וכו' . ניסיתי להתקשר אתמול ולא היה מענה מצידם. מעניין אם משהו ניסה ויש לו מה להוסיף.

• הוסף לסימניות
המילים 'ועדת הרבנים לביצור חומות הדת' נשמעות למעסיקים כמו מילים נורא מפחידות.
עדיף שתשאירי את זה בשאלה 'אני רוצה להתמקד במחשב רק לצרכי עבודה ולא לדברים אחרים, ולכן אני רוצה להתקין עליו תוכנת סינון. זה לא משהו מסובך ולא יפריע לעבודה בשום צורה. זה בסדר מצדכם?'

• הוסף לסימניות
בדרום הם לא כל כך מכירים את צרכי החרדים
היה עוד משהו קצת כושל בסניף הספציפי
שהתקשרתי לסניף אחר נתנו מענה מהיר אבל ששמעו שאני לא מהאזור המדויק אמרו שלא יוכלו לעזור.
לא רוצה להכליל את 'הדרום'. כנראה שזה משתנה בין היועצים וההכשרה שהם מקבלים.

• הוסף לסימניות
עדיף שתשאירי את זה בשאלה 'אני רוצה להתמקד במחשב רק לצרכי עבודה ולא לדברים אחרים, ולכן אני רוצה להתקין עליו תוכנת סינון. זה לא משהו מסובך ולא יפריע לעבודה בשום צורה. זה בסדר מצדכם?'
גזור ושמור ;)

• הוסף לסימניות
היה עוד משהו קצת כושל בסניף הספציפי
שהתקשרתי לסניף אחר נתנו מענה מהיר אבל ששמעו שאני לא מהאזור המדויק אמרו שלא יוכלו לעזור.
לא רוצה להכליל את 'הדרום'. כנראה שזה משתנה בין היועצים וההכשרה שהם מקבלים.
למיטב זכרוני יש רק מרכז מפתח אחד בדרום (נגב)

• הוסף לסימניות
ותדגישי שאת מוכנה לשלם זאת מכספך.

• הוסף לסימניות
ובכל מקרה, אל תקפיצי את האינטרנט לדיון בתור שאלה ראשונה.
ואם יש מצב לקבל מידע על מה יש במחשב ומה אין כחלק בלתי נפרד מהדיון על מדיניות העבודה, עוד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
גזור ושמור ;)
ותדגישי שאת מוכנה לשלם זאת מכספך.
ואפשר להוסיף שתוכלי לקשר אותם לטכנאים מיומנים המתמחים בהתאמת פתרונות סינון שלא יפגעו באיכות העבודה ואף ימנעו בזבוז זמן וגלישה שלא לצורך. (שזה בעצם הסבר בצורה ראויה על "הועדה לביצור חומות הדת")

• הוסף לסימניות
ואפשר להוסיף שתוכלי לקשר אותם לטכנאים מיומנים המתמחים בהתאמת פתרונות סינון שלא יפגעו באיכות העבודה ואף ימנעו בזבוז זמן וגלישה שלא לצורך. (שזה בעצם הסבר בצורה ראויה על "הועדה לביצור חומות הדת")
נכון נכון, רק לא להפיל הכל בבת אחת בנשימה ארוכה כמו עשרת בני המן :)

• הוסף לסימניות
תכלס' אני עם ננסטיק דרך סים כשר
יש למשהי טכנאי באזור הדרום שיכול להתקין לי סינון או שאתקשר לנטפרי והכל עובר דרכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה