- הוסף לסימניות
ממש כך.והם לא אומרים את זה כביקורת אלא כעובדה.
עובדה עצובה.
איך יתכן שקו אדום הגיוני אחצה בשביל עבודה?!
אבל נתנו כאן טיפים מעולים שכדאי למפת''ח לאמץ -להדריך את המחפשים עבודה בצורה הזו.
ממש כך.והם לא אומרים את זה כביקורת אלא כעובדה.
דומני שכל יועצי התעסוקה החרדיים מכירים את הדברים הנ"ל, והיטב.ממש כך.
עובדה עצובה.
איך יתכן שקו אדום הגיוני אחצה בשביל עבודה?!
אבל נתנו כאן טיפים מעולים שכדאי למפת''ח לאמץ -להדריך את המחפשים עבודה בצורה הזו.
גם לדעתי.בד"כ, בעיקר בטלפנות ושות' הגישה במחשב מוגבלת לתוכנת העסק בלבד.
בשביל שלא לאפשר לעובדים לגלוש ע"ח זמן העבודה
לא משנה באיזה סניף בדרום הייתי וממש לא הדריכו ככה..דומני שכל יועצי התעסוקה החרדיים מכירים את הדברים הנ"ל, והיטב.
בדרום הם לא כל כך מכירים את צרכי החרדיםלא משנה באיזה סניף בדרום הייתי וממש לא הדריכו ככה..
פשוט אמרה לי 'זאת בעיה' - אני מבינה.
יתכן שזה משתנה בין יועץ למשנהו.
מבחינתי זה חידוש!בד"כ, בעיקר בטלפנות ושות' הגישה במחשב מוגבלת לתוכנת העסק בלבד.
איזה הדרכה שקיבלת כאן היתה יכולה לעזור לך בפועל?לא משנה באיזה סניף בדרום הייתי וממש לא הדריכו ככה..
פשוט אמרה לי 'זאת בעיה' - אני מבינה.
יתכן שזה משתנה בין יועץ למשנהו.
לדבר עם המעסיק בהמשך בצורה מכובדת ונעימה (שישרת גם את האינטרס שלו) על העניין הזה ואף להציע ששרות הסינון יהיה על חשבוני.איזה הדרכה שקיבלת כאן היתה יכולה לעזור לך בפועל?
אם לא קשה לך, אני מאד אשמח אם תפרטי.
היה עוד משהו קצת כושל בסניף הספציפיבדרום הם לא כל כך מכירים את צרכי החרדים
גזור ושמורעדיף שתשאירי את זה בשאלה 'אני רוצה להתמקד במחשב רק לצרכי עבודה ולא לדברים אחרים, ולכן אני רוצה להתקין עליו תוכנת סינון. זה לא משהו מסובך ולא יפריע לעבודה בשום צורה. זה בסדר מצדכם?'
למיטב זכרוני יש רק מרכז מפתח אחד בדרום (נגב)היה עוד משהו קצת כושל בסניף הספציפי
שהתקשרתי לסניף אחר נתנו מענה מהיר אבל ששמעו שאני לא מהאזור המדויק אמרו שלא יוכלו לעזור.
לא רוצה להכליל את 'הדרום'. כנראה שזה משתנה בין היועצים וההכשרה שהם מקבלים.
ותדגישי שאת מוכנה לשלם זאת מכספך.המילים 'ועדת הרבנים לביצור חומות הדת' נשמעות למעסיקים כמו מילים נורא מפחידות.
עדיף שתשאירי את זה בשאלה 'אני רוצה להתמקד במחשב רק לצרכי עבודה ולא לדברים אחרים, ולכן אני רוצה להתקין עליו תוכנת סינון. זה לא משהו מסובך ולא יפריע לעבודה בשום צורה. זה בסדר מצדכם?'
יש יותרלמיטב זכרוני יש רק מרכז מפתח אחד בדרום (נגב)
אשדוד, באר שבע, נתיבות.יש יותר
המילים 'ועדת הרבנים לביצור חומות הדת' נשמעות למעסיקים כמו מילים נורא מפחידות.
עדיף שתשאירי את זה בשאלה 'אני רוצה להתמקד במחשב רק לצרכי עבודה ולא לדברים אחרים, ולכן אני רוצה להתקין עליו תוכנת סינון. זה לא משהו מסובך ולא יפריע לעבודה בשום צורה. זה בסדר מצדכם?'
גזור ושמור![]()
ואפשר להוסיף שתוכלי לקשר אותם לטכנאים מיומנים המתמחים בהתאמת פתרונות סינון שלא יפגעו באיכות העבודה ואף ימנעו בזבוז זמן וגלישה שלא לצורך. (שזה בעצם הסבר בצורה ראויה על "הועדה לביצור חומות הדת")ותדגישי שאת מוכנה לשלם זאת מכספך.
נכון נכון, רק לא להפיל הכל בבת אחת בנשימה ארוכה כמו עשרת בני המןואפשר להוסיף שתוכלי לקשר אותם לטכנאים מיומנים המתמחים בהתאמת פתרונות סינון שלא יפגעו באיכות העבודה ואף ימנעו בזבוז זמן וגלישה שלא לצורך. (שזה בעצם הסבר בצורה ראויה על "הועדה לביצור חומות הדת")
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים